Προβιοτικά για τη δυσκοιλιότητα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Cosval Floramax 30 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 83715
19,63

1 σε απόθεμα

Συμπλήρωμα διατροφής με γαλακτοβάκιλους και βιταμίνες.

Συμβάλλει στη γρήγορη αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας. Ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη διάρκεια και μετά τη λήψη αντιβιοτικών καθώς τα φιλικά βακτήρια έχουν επιλεγεί ειδικά για την ικανότητα τους να αναχαιτίζουν τις επιθέσεις των πιο συχνών παθογόνων του εντέρου και καταπολεμούν τις φλεγμονές πιο αποτελεσματικά.

Περιέχει:

  • LACTOBACILLUS CASEI: Συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού εμποδίζοντας τον πολλαπλασιασμό των επιβλαβών βακτηρίων. Ιδιαίτερα βοηθητικό σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας και στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.
  • LACTOBACILLUS ACIDOPHILLUS: Ο κύριος ένοικος στο λεπτό μας έντερο. Βρίσκεται επίσης στο στόμα και στον γυναικείο κόλπο. Παράγει λακτάση. Βοηθά στη διάσπαση και απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών του γάλακτος και καταπολεμά βακτήρια και μύκητες. Εξαιρετικά ασταθής και ευάλωτος στην κακή διατροφή και στη λήψη αντιβιοτικών.
  • LACTOBACILLUS SPOROGENS: Ανθεκτικό στέλεχος στα γαστρικά υγρά και στη θερμοκρασία. Τα σπόρια εγκαθίστανται στο γαστρικό επιθήλιο και παράγουν τη βασική χλωρίδα που είναι απαραίτητη κατά τη χρήση αντιβιοτικών. Βιταμίνες: B1, B2, B6.

Οδηγίες Χρήσης

Ενήλικες: 2 κάψουλες ημερησίως πριν τα κυρίως γεύματα.
Παιδιά: η κάψουλα μπορεί να ανοιχτεί και να αναμιχτεί με λίγο γιαούρτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.