1. Αρχική
  2. Uncategorized
  3. Clearblue Ψηφιακό με Δείκτη Σύλληψης Τεστ Εγκυμοσύνης 1τμχ
Uncategorized

Clearblue Ψηφιακό με Δείκτη Σύλληψης Τεστ Εγκυμοσύνης 1τμχ

Κωδικός προϊόντος: 82645
10,72

2 σε απόθεμα

Το Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης Clearblue με Δείκτη Σύλληψης είναι το πρώτο και μοναδικό τεστ που είναι τόσο ακριβές όσο ένα υπερηχογράφημα στη χρονολόγηση της εγκυμοσύνης (1).

Ο ευφυής διπλός αισθητήρας του, όχι μόνο σας δείχνει στην ψηφιακή οθόνη εάν είστε έγκυος ή όχι, αλλά σας δείχνει επίσης πόσες εβδομάδες – οι εβδομάδες από τη σύλληψη εμφανίζονται ως 1-2, 2-3 ή 3+. (2) Με αυτό το κιτ τεστ εγκυμοσύνης για χρήση κατ’ οίκον, μπορείτε να κάνετε το τεστ 5 ημέρες πριν από την καθυστέρησή σας (το οποίο είναι 4 ημέρες πριν από την αναμενόμενη περίοδό σας).

65% των αποτελεσμάτων Έγκυος μπορούν να ανιχνευτούν 5 ημέρες πριν την καθυστέρησή σας.

Εάν κάνετε το τεστ πριν την αναμενόμενη περίοδό σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα πρώτα ούρα της ημέρας για ένα ακριβές αποτέλεσμα Δείκτη Σύλληψης.

(1) Αποτέλεσμα εβδομάδων σύμφωνο κατά 97% με υπερηχογράφημα προσδιορισμού ηλικίας κύησης σε μεταγενέστερο χρόνο. Με βάση μελέτες 187 γυναικών που σύγκριναν το αποτέλεσμα με το υπερηχογράφημα προσδιορισμού ηλικίας κύησης.

Οδηγίες Χρήσης

Κάνετε το τεστ νωρίς: αποτελέσματα 5 ημέρες πριν από την καθυστέρησή σας (4 ημέρες πριν από την αναμενόμενη περίοδό σας) (2)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.