1. Αρχική
  2. Γυναίκα
  3. Περιποίηση Προσώπου
  4. Ευαίσθητο Δέρμα
  5. Boderm Acnaid Cream Κρέμα Αντιμετώπισης Της Ροδόχρου Ακμής 30ml
Γυναίκα, Ειδικές Θεραπείες, Ευαίσθητο Δέρμα, Περιποίηση Προσώπου

Boderm Acnaid Cream Κρέμα Αντιμετώπισης Της Ροδόχρου Ακμής 30ml

Κωδικός προϊόντος: 83500
15,55

1 σε απόθεμα

Η κρέμα AcnaidΤΜ έχει αναπτυχθεί ως ένα αποτελεσματικό προϊόν μη επεμβατικής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των ορατών σημαδιών της ροδόχρου ακμής.

Η ροδόχρους ακμή είναι μια δερματοπάθεια που προσβάλλει μέρη του προσώπου, όπως η μύτη, τα μάγουλα και το μέτωπο. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν έξαψη προσώπου, ερυθρότητα και κηλίδες προσώπου, πάχυνση του δέρματος, σπασμένα ή διεσταλμένα τριχοειδή.

Η κρέμα AcnaidΤΜ αντιμετωπίζει τα ορατά σημάδια της ροδόχρου ακμής και προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους. Μειώνει τις κόκκινες κηλίδες, την ερυθρότητα του δέρματος και κάνει λιγότερο ορατά τα τριχοειδή αγγεία.

Η κρέμα AcnaidΤΜ περιέχει υαλουρονικό νάτριο και διμεθικόνη για τον σχηματισμό μιας προστατευτική στιβάδας στην προσβεβλημένη περιοχή. Μέσα στη στιβάδα αυτή δρουν τα δραστικά συστατικά modukine, εκχύλισμα centella asiatica , εκχύλισμα φυκιών (algae), pullulan, allantoin, panthenol μαλακώνοντας το ερυθρό και ευαίσθητο δέρμα, μειώνουν την ερυθρότητα και σταθεροποιούν την λειτοθυργία του διαταραγμένου δερματικού φραγμού.

Οδηγίες χρήσης

Πλύνετε το πρόσωπό σας πριν από την εφαρμογή της κρέμας AcnaidΤΜ χρησιμοποιώντας ένα ήπιο καθαριστικό

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα και απλώστε πάνω στην προσβεβλημένη περιοχή. Αφήστε το να στεγνώσει.

Να μην το ξεπλύνετε. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή.

Μπορείτε να το εφαρμόσετε 1-2 φορές την ημέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.