Αιμορροϊδες, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες, Φλεβίτιδα - Κιρσοί

Bionat Pharm Troxiven Gel 50ml

Κωδικός προϊόντος: BN0004
8,37

1 σε απόθεμα

Η Troxiven Gel είναι μια γέλη κρυοθεραπείας  με αντιφλεγμονώδη, καταπραϋντική και αντισηπτική δράση κατάλληλη για την ανακούφιση των συμπτωμάτων αιμορροϊδικής κρίσης και των πρησμένων και κουρασμένων άκρων.

Περιέχει μια σειρά φυτικών δραστικών συστατικών όπως
Διοσμίνη: Φυσικό φλαβονοειδές με σημαντικές προστατευτικές για τα αγγεία ιδιότητες. Χαρακτηρίζεται από σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση στο τριχοειδικό και φλεβικό σύστημα, καταπολεμώντας τη φλεβίτιδα και τις εσωτερικές και εξωτερικές αιμορραγίες.

Εσπεριδίνη: Φλαβονοειδές που συμβάλλει στην διατήρηση της ακεραιότητας και της φυσιολογικής διαπερατότητας του τοιχώματος των αγγείων. Συνεισφέρει στη διατήρηση της φυσιολογικής ροής των ερυθρών αιμοσφαιρίων στην κυκλοφορία.

Centella Asiatica Σεντέλα Ασιάτικα: φυτό, γνωστό για τη δράση του στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Ενισχύει την ακεραιότητα του συνδετικού ιστού, ενδυναμώνει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνοντας τη τριχοειδική διαπερατότητα. Μειώνοντας την πίεση που δέχονται τα φλεβικά τοιχώματα, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους κιρσούς, τη φλεβίτιδα, την κακή κυκλοφορία, τις κράμπες και τη μυρμηκίαση των άκρων.

Bilberry-Fruit Ανθοκυανοσίδες μύρτιλλου: Τα μύρτιλα είναι πλούσια σε ανθοκυανοσίδες, φλαβονοειδή που χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση της δομικής ακεραιότητας των τριχοειδών αγγείων και τη σταθεροποίηση του κολλαγόνου. Μειώνει τη διαπερατότητα και την ευθραυστότητα του τοιχώματος των τριχοειδών αγγείων. Είναι αποδεδειγμένο ότι το μύρτιλο αποτελεί δημοφιλή θεραπεία για τη χρόνια φλεβική ανεπάρκεια καταπολεμώντας το οίδημα, τον πόνο, τον κνησμό και τα έλκη δέρματος των κάτω άκρων.

Ρούσκος – Ruscus aculeatus: περιέχει μια ποικιλία δομών, γνωστών ως ρουσκογενίνες . Οι ρουσκογενίνες που περιέχει έχουν αντιφλεγμονώδη, αποσυμφορητική και αγγειοσυσταλτική δράση, οπότε βοηθούν στην ανακούφιση από τους πόνους. Ο ρούσκος έχει θετική επίδραση στους κιρσούς, στις φλεβίτιδες και στις αιμορροΐδες. Διαθέτει επίσης παραδοσιακές φαρμακευτικές χρήσεις, οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως γύρω από τη βελτίωση της ροής του αίματος. Αυτή του η δράση ενδείκνυται για τη θεραπεία της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας, τη θεραπεία ή πρόληψη των αιμορροΐδων και μείωση του οιδήματος των ποδιών.

Eucalyptus Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου: παρέχει απολυμαντική, αντισηπτική, τονωτική και επουλωτική δράση. Δρα κατά των φλεγμονών και των βακτηριδίων και παράλληλα έχει δροσιστική επίδραση.

Οδηγίες χρήσης

Απλώστε επαρκή ποσότητα στην περιοχή που πάσχει και κάντε απαλό μασάζ. Επαναλάβετε τη διαδικασία δύο φορές την ημέρα. Μόνο για εξωτερική χρήση. Για αύξηση της κρυογονικής δράσης, διατηρήστε τη στο ψυγείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ