Γυναίκα, Ενυδάτωση Προσώπου, Ευαίσθητο Δέρμα, Περιποίηση Προσώπου

Bioderma Sensibio AR 40ml

Κωδικός προϊόντος: bd011
18,15

2 σε απόθεμα

Αποτρέπει και μειώνει την ένταση της ερυθρότητας
Καταπραΰνει
Ενυδατώνει
Πολύ καλή ανοχή – Μη φαγεσωρογόνο – Εξαιρετική βάση μακιγιάζ – Χωρίς άρωμα

Το Sensibio AR μειώνει και αποτρέπει την ερυθρότητα: έντονη προσωρινή ερυθρότητα, μόνιμη ερυθρότητα, μικρά ορατά αγγεία.

Το αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Rosactiv ™ μειώνει την ερυθρότητα και το αποτρέπει να εμφανίζεται βιολογικά ενεργώντας σε όλα τα δερματικά κύτταρα που εμπλέκονται στην έναρξη και επιδείνωση αυτής της ερυθρότητας:

– Αναστέλλει την παραγωγή της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για την αγγειοδιαστολή και συνεπώς την εμφάνιση και την επιμονή της ερυθρότητας.

– Και περιορίζει την απελευθέρωση ενός μορίου που προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις διατηρώντας και επιδεινώνοντας την αγγειοδιαστολή.

Επειδή το ευαίσθητο δέρμα που είναι επιρρεπές σε ερυθρότητα είναι ιδιαίτερα εύθραυστο, το προϊόν Sensibio AR ανακουφίζει επίσης το αίσθημα δυσφορίας και υπερθέρμανσης χάρη σε ένα συνδυασμό δραστικών συστατικών που έχουν επιλεγεί για τις ηρεμιστικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες: ενοξολόνη, αλλαντοΐνη και κανόλα, ένας συνδυασμός ισχυρών καταπραϋντικών παραγόντων, μειώνει άμεσα την αίσθηση της θέρμανσης

Η γλυκερίνη και η κανόλα ενυδατώνουν, ενισχύουν τη λειτουργία του φραγμού και παρέχουν πραγματική άνεση στο δέρμα.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας D.A.F. ™ (Dermatological Advanced Formulation) αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος.

Οδηγίες Χρήσης

Πρωί και βράδυ

ΒΗΜΑ 1
Εφαρμόστε το Sensibio AR πάνω σε καθαρή επιδερμίδα
ΒΗΜΑ 2
Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί
Εφαρμόστε σε υγιές δέρμα. Αυτό το προϊόν δεν αποτελεί φαρμακευτική αγωγή. Ζητήστε τη συμβουλή του δερματολόγου ή του φαρμακοποιού σας. Σε περίπτωση αίσθησης έντονης θερμότητας, το Sensibio AR Soin Anti-Rougeurs μπορεί περιστασιακά να συνδυαστεί με μια καταπραϋντική θεραπεία ταχείας δράσης. Κατά τη διάρκεια ηλιόλουστων περιόδων, συνιστούμε τη χρήση φωτοπροστασίας προσαρμοσμένης σε ευαίσθητο, αντιδραστικό δέρμα: μια καταπραϋντική και ενάντια στην ερυθρότητα θεραπεία φωτοπροστασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.