Αντηλιακά Προσώπου, Αντηλιακή Προστασία Προσώπου, Αντιμετώπιση Πανάδων, Γυναίκα, Εποχιακά, Καλοκαίρι, Περιποίηση Προσώπου

Bioderma Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ 40ml

Κωδικός προϊόντος: bd003
18,76

1 σε απόθεμα

Εγγυάται πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος
SUN ACTIVE DEFENSE: αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας, ενισχυμένη κατά των UVA
8ωρη ενυδάτωση
Λεπτόρρευστη και dry touch υφή gel κρέμας
Κατά των καφέ κηλίδων: Λευκαντική δράση, ενισχύει την ομοιογένεια τους δέρματος χάρη στη Βιταμίνη C. Βοηθάει στην πρόληψη της εμφάνισης νέων καφέ κηλίδων. Αντιοξειδωτική προστασία.
Περιορίζει τα σημάδια φωτογήρανσης
+15% σφριγηλότητα στο δέρμα
13,4% βάθος των ρυτίδων
+20,3% ελαστικότητα στο δέρμα
Μη λιπαρή – Δεν κολλάει – Εξαιρετική βάση για make-up – Με άρωμα – Πολύ καλή δερματική και οφθαλμική ανοχή – Μη φαγεσωρογόνο – Ανθεκτικό στο νερό, τη θερμότητα και την υψηλή υγρασία

Οι καφέ κηλίδες και η υπερβολική έκθεση στον ήλιο συνδέονται με βαθύτερες βλάβες που εκφράζονται στην επιφάνεια με την εμφάνιση χρωστικών κηλίδων. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ενεργούμε ειδικά στους εμπλεκόμενους βιολογικούς μηχανισμούς.

Ως εκ τούτου, το Photoderm SPOT-AGE SPF50+ αναπτύχθηκε γύρω από μια συγκεκριμένη συσχέτιση τριών συμπληρωματικών βιολογικών δραστικών συστατικών, αναγνωρισμένων από τους δερματολόγους, που δρουν στην αντιοξειδωτική άμυνα, στη ρύθμιση της χρωστικής και στη δερματική αναγέννηση:

Βιταμίνη C – Βιταμίνη Ε – Centella asiatica
– Η βιταμίνη Ε και η βιταμίνη C, στη βιολογική της ενεργή μορφή που ονομάζεται L-ασκορβικό οξύ, είναι εξαιρετικά σταθερές. Παρέχουν συμπληρωματική αντιοξειδωτική προστασία έναντι των επιδράσεων του ευρέος φάσματος. Βοηθούν επίσης στην πρόληψη της εμφάνισης νέων κηλίδων
– Η βιταμίνη Ε εισάγεται στην πιο φυσική και δραστική της μορφή, την άλφα-τοκοφερόλη. Αναστέλλει τις ριζικές αντιδράσεις επιτρέποντας την προστασία των κυτταρικών μεμβρανών και τον περιορισμό των επιδράσεων της φωτογήρανσης στο δέρμα λόγω του οξειδωτικού στρες και της ρύπανσης.
– Η Centella asiatica αποτρέπει τις βλάβες στο χόριο και αναπλάθει το δέρμα

Προστασία ευρέος φάσματος (UV – Ορατό φως – Υπέρυθρο)
– Η τεχνολογία SUN ACTIVE DEFENSE, αντί να υπερφορτώνει το δέρμα με φίλτρα, ενισχύει τις ικανότητες αυτοάμυνας του δέρματος για να αντισταθμίσει τις βιολογικές επιπτώσεις της UVA. Ο συνδυασμός ηλιακών φίλτρων και βιολογικής προστασίας παρέχει προστασία ενισχυμένη από τις ακτίνες UVA, το ορατό φως, το υπέρυθρο και τη ρύπανση για την πρόληψη και την προώθηση της μείωσης των ορατών σημαδιών φωτογήρανσης (κηλίδες, ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας).

Ένα πραγματικό δερματολογικό προϊόν αντηλιακής φροντίδας, αυτή η υγρή και ελαφριά φόρμουλα ενθαρρύνει την καθημερινή χρήση.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά για την αποφυγή των καφέ κηλίδων και της φωτογήρανσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή μετά την ενυδατική σας κρέμα.

ΒΗΜΑ 1
Εφαρμόστε καθημερινά, ομοιόμορφα και γενναιόδωρα σε πρόσωπο και λαιμό πριν την έκθεση στον ήλιο (περιορισμένη ποσότητα περιορίζει και την προστασία από τον ήλιο).
ΒΗΜΑ 2
Εφαρμόστε ξανά μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή στέγνωμα με πετσέτα για να διατηρήσετε την προστασία.
Αποφύγετε την επαφή με υφάσματα. Ενήλικες. Εφαρμόστε σε υγιές δέρμα. Η υπερέκθεση στον ήλιο μπορεί να επηρεάσει την υγεία του δέρματος, ακόμη και με αντηλιακή προστασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.