1. Αρχική
  2. Γυναίκα
  3. Περιποίηση Προσώπου
  4. Ξηρό - Ατοπικό Δέρμα
  5. BIO-OIL PURCELLIN OIL ΛΑΔΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΟΥΛΩΝ & ΡΑΓΑΔΩΝ 60 ml
Ανάπλαση, Γυναίκα, Ξηρό - Ατοπικό Δέρμα, Περιποίηση Προσώπου, Περιποίηση Σώματος

BIO-OIL PURCELLIN OIL ΛΑΔΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΟΥΛΩΝ & ΡΑΓΑΔΩΝ 60 ml

Κωδικός προϊόντος: 39003
10,05

4 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Το Bio-Oil είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας, που συνιστάται για τη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος!

  • Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση και τη βαθιά ενυδάτωση της ώριμης και αφυδατωμένης επιδερμίδας.
  • Περιέχει το επαναστατικό συστατικό PurCellin Oil™ που καθιστά πιο ελαφριά την υφή της σύνθεσης του προϊόντος με αποτέλεσμα να απορροφάται άμεσα ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται και η άμεση διείσδυση των συστατικών του στην επιδερμίδα: βιταμίνες Α και Ε, και φυσικά έλαια από καλέντουλα, λεβάντα, δενδρολίβανο και χαμομήλι. Το PurCellin Oil™ ενισχύει την ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας, αφήνοντάς τη να αναπνέει ελεύθερα.
  • Το Bio-Oil είναι υποαλλεργικό και κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.
  • Το Bio-Oil έχει περάσει τους απαιτούμενους ελέγχους ασφαλείας και με βάση τον Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου των Καλλυντικών Προϊόντων έχει αξιολογηθεί ως ασφαλές για χρήση προς όλους ακόμα και για τις εγκύους.

Η σύνθεσή του είναι κατάλληλη για χρήση σε πρόσωπο και σώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ