1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Μνήμη
  5. Agan Nous Advanced Memory Support 30 φυτικές κάψουλες
Ενέργεια-Τόνωση, Μνήμη, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Agan Nous Advanced Memory Support 30 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 81095
21,09

2 σε απόθεμα

Συμπλήρωμα διατροφής με πατενταρισμένα – τιτλοδοτημένα φυτικά εκχυλίσματα από καρπό σταφυλιού (Whole Grape extract) και άγρια μύρτιλλα (Wild Blueberry fruit extract) (MEMOPHENOL™) και φασκομηλιά (Salvia officinalis / Salvia lavandulifolia) (COGNIVIA™)

MEMOPHENOL™: Eίναι πλούσιο σε βιοδιαθέσιμα φλαβονοειδή, ειδικά στα μονομερή της φλαβανόλης που είναι ικανά να διαπεράσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό.
Το Memophenol™ είναι συνδιασμός δύο διαφορετικών εκχυλισμάτων (σταφυλιού και άγριου μύρτιλου) σε τέτοιες αναλογίες ικανές να αποδόσουν τα μέγιστα.
Μελετάται η επίδραση του Memophenol™ τόσο σε νέους όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Εργαστηρικά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τη κλινική του βιοδιαθεσιμότητα.
COGNIVIA™: Τα εκχυλίσματα φασκόμηλου έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το Cognivia™ είναι το πρώτο συστατικό που συνδυάζει το εκχύλισμα των φύλλων της Salvia officinalis και το αιθέριο έλαιο της Salvia lavandulifolia για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
In vitro δοκιμές δείχνουν ότι το φασκόμηλο επηρρεάζει τη δράση της ακετοχολινοεστεράσης, μια ουσία που σχετίζεται με τη μεταβίβαση των νευρικών ερεθισμάτων και την αποθήκευση πληροφοριών.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Ζάχαρη, Γλουτένη, Λακτόζη, GMO

Οδηγίες Χρήσης

1 έως 2 κάψουλες ημερησίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.