Αντιοξειδωτικά, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Agan MVP Multivitamin Antioxidant Protection 30 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 81085
20,00

2 σε απόθεμα

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία υψηλής περιεκτικότητας και Oxxynea®, ένα βιοενεργό συμπύκνωμα πολυφαινολών για μέγιστη αντιοξειδωτική προστασία και κάλυψη των διατροφικών κενών.

Σε μορφή εύκολων στην κατάποση ταμπλετών που έχουν σχεδιαστεί ώστε να απελευθερώνουν σταδιακά τα συστατικά τους, για βέλτιστη απορρόφηση.
Μία συνεργιστική φόρμουλα που έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της καθημερινότητας και να αντιμετωπίσει τη φθορά που δημιουργούν ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής και οι κακές διατροφικές συνήθειες.

Περιέχει το κλινικά δοκιμασμένο συστατικό Oxxynea®, ένα πατενταρισμένο συμπύκνωμα πολυφαινολών, το οποίο προσφέρει μέγιστη αντιοξειδωτική προστασία και όλα τα οφέλη για την υγεία που βρίσκονται παραδοσιακά στη μεσογειακή διατροφή. Το Oxxynea® παρέχει περισσότερες από 125 βιοδραστικές πολυφαινόλες από 5 κύριες οικογένειες φαινολικώνενώσεων προερχόμενες από μια προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία φυτικών συστατικών: εκχύλισμα σταφυλιού, ελιάς, ροδιού, πράσινου τσαγιού, γκρέιπφρουτ, μύρτιλλου και πορτοκαλιού.
Δημοσιευμένες μελέτες επιβεβαίωσαν ότι το Oxxynea® αυξάνει την αντοχή στο οξειδωτικό στρες κατά 214% σε σύγκριση με το αποτέλεσμα που προέκυψε από την κατανάλωση 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών και επιδεικνύει επίσης σημαντικά υψηλότερη αντιοξειδωτική προστασία (αύξηση 82% όπως εκτιμάται με την ανάλυση ORAC 5.0 ™).
Η φόρμουλα συμπληρώνεται με στοιχεία όπως βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, σε υψηλή περιεκτικότητα για την συνολική φροντίδα του οργανισμού*.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Γλουτένη, Λακτόζη, Ζάχαρη, Αλλεργιογόνα, GMO.

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Οδηγίες Χρήσης

1 ταμπλέτα ημερησίως
ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ