Αϋπνία - Στρες, Βιταμίνες, Βιταμίνη Β, Ενέργεια-Τόνωση, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Agan Eusensia No Depress 30 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 81080
17,59

2 σε απόθεμα

Συμπλήρωμα διατροφής με πατενταρισμένο εκχύλισμα σαφράν (Affron®), τιτλοδοτημένα φυτικά εκχυλίσματα από ροδιόλα και γκριφόνια, τυροσίνη και μικροθρεπτικά συστατικά (μαγνήσιο, φολικό οξύ και βιταμίνες B6 & B12), που δρουν συνεργικά.

Το Affron® είναι ένα τιτλοδοτιμένο εκχύλισμα σαφράν (Crocus sativus L.) του οποίου η αποτελεσματικότητα, η ασφάλεια, η δοσολογία και τα πολλαπλά οφέλη του στηρίζονται σε κλινικές μελέτες.

Η δράση του Affron® στηρίζεται στα δυο συστατικά του: την κροκίνη και τη σαφρανάλη. (Crocin 1.5%, Picrocrocin 3% Safranal 2%, >3,5% Lepticrosalides)

Το εκχύλισμα των σπόρων της Griffonia simplicifolia αποδίδουν στη φόρμουλα 5-ΗΤΡ (5-υδροξυτρυπτοφάνη), που αποτελεί πρόδρομο ουσία της τρυπτοφάνης, ενώ σε συνέχεια των μεταβολικών διεργασιών μετατρέπεται στον οργανισμό στο νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη.

Η Ροδιόλα είναι φυτό γνωστό για τις προσαρμογόνες ιδιότητές του. Γνωστή και ως «Αρκτική ή Χρυσή ρίζα», έχει μακρά ιστορία χρήσης στην παραδοσιακή ιατρική της Σιβηρίας, ωστόσο πρόσφατα τεκμηριώθηκε και στη Δύση η αξία της θεραπευτικής της δράσης.

Η τυροσίνη είναι ένα αμινοξύ, που θεωρείται πρόδρομος ουσία των βασικών νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου όπως η ντοπαμίνη.

Οι βιταμίνες B6 & B12, συμβάλλουν στην μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης του οργανισμού και της ομαλής λειτουργίας του νευρικού συστήματος .*

Το μαγνήσιο δρα βοηθητικά στις ψυχολογικές λειτουργίες και στο νευρικό σύστημα.

Δεν περιέχει: Γλουτένη, Λακτόζη, Αλλεργιογόνα, Ζάχαρη, GMO.

Οδηγίες Χρήσης

2 κάψουλες το πρωί, πριν το φαγητό, για 1-2 μήνες.
Στη συνέχεια, 1 κάψουλα το πρωί, πριν το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.