Γυναίκα, Καθαρισμός Προσώπου, Ξηρό - Ατοπικό Δέρμα, Περιποίηση Προσώπου

A-Derma Exomega Control Lait Emollient 400ml

Κωδικός προϊόντος: 77597
22,07

1 σε απόθεμα

Αποστειρωμένο μαλακτικό γαλάκτωμα με φυτική βάση που καταπραΰνει άμεσα και μειώνει τη δυσάρεστη αίσθηση, τον ερεθισμό, την ξηρότητα και τον ξεσμό στο ξηρό δέρμα με τάση ατοπικού εκζέματος.

Φυσική και καταπραϋντική μαλακτική φροντίδα, χωρίς άρωμα, κατάλληλη για χρήση από τη γέννηση​.

Μαλακτικό γαλάκτωμα με μη κολλώδη και μη λιπαρή υφή που βελτιώνει την καθημερινή ζωή ενηλίκων, παιδιών και νεογέννητων με 1 μόνο εφαρμογή την ημέρα.

Συμβάλλει στη μείωση των εξάρσεων ερεθισμού και καταπραΰνει τον ξεσμό*, ενώ παράλληλα αποκαθιστά τον δερματικό φραγμό. Αποστειρωμένη σύνθεση με καταπραϋντικό και εξισορροπητικό εκχύλισμα Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba®, που φροντίζει το ξηρό δέρμα με τάση ατοπίας, μειώνοντας τους ερεθισμούς και προστατεύοντάς το. Εξαιρετικά ασφαλές και αποστειρωμένο γαλάκτωμα χωρίς καθόλου συντηρητικά και άρωμα, σχεδιασμένο και αναπτυγμένο με 95% φυσικά συστατικά για τους πιο εύθαρυστους τύπους δέρματος. Μια πλούσια, αποτελεσματική και καταπραϋντική κίνηση φροντίδας. Όπως όλα μας τα μαλακτικά προϊόντα φροντίδας με εκχύλισμα Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba®, το γαλάκτωμα αυτό περιλαμβάνεται στις ευρωπαϊκές δερματολογικές συστάσεις για το ατοπικό έκζεμα: Emollient PLUS**
Πληροφορίες για vegan: δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.

Πλεονέκτημα
Καταπραϋντικό και λεπτόρρευστο, αποστειρωμένο γαλάκτωμα που φροντίζει το ξηρό δέρμα με τάση ατοπίας

Οφέλη
• ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΝΗΣΜΟΥ: καταπραΰνει το δέρμα αμέσως μετά την εφαρμογή και μειώνει τις εξάρσεις ερεθισμού.
• ΣΕΒΕΤΑΙ το δέρμα με τη σύνθεσή της που αποτελείται κατά 95% από φυσικά συστατικά και τον πολύ αυστηρό χάρτη σύνθεσης (Conscious, Clean & Green) της A-DERMA, ενός δερματολογικού εργαστηρίου με βάση τα φυτά.
• ΜΕΙΩΝΕΙ την ξηρότητα του δέρματος σε ενήλικες και νεογέννητα, χάρη στην απαλή, κρεμώδη υφή της που απορροφάται γρήγορα.

Οδηγίες Χρήσης

1 εφαρμογή/ημέρα. Αποστειρωμένα καλλυντικά. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.