Συχνές Ερωτήσεις

Δίνουμε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το online
φαρμακείο μας.

Που βρίσκεται το φυσικό σας κατάστημα;

Μπορείτε να βρείτε το φυσικό μας κατάστημα στη οδό Καραμουρτζούνη 1 στη Χαλκίδα.

Πως μπορώ να κάνω μια παραγγελία;

Ηλεκτρονικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας απευθείας μέσω του e-shop μας. Εναλλακτικά στέλνοντας σχετικό e-mail με την παραγγελία σας στο info@pharmasea.gr ή μέσω μηνύματος στο επίσημο κανάλι μας στο Facebook.

Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, καλώντας στο +30 6970 460000 ή με επίσκεψη σας στο φυσικό μας κατάστημα που θα το βρείτε στην οδό Καραμουρτζούνη 1 στη Χαλκίδα.

Αλλαγές ή προσθήκες γίνονται και πως;

Φυσικά μπορείτε να προβείτε σε αλλαγή ή προσθήκη στην παραγγελία σας αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, άμεσα από την στιγμή που ολοκληρώσατε την ηλεκτρονική σας παραγγελία.

Πως μπορώ να πληρώσω;

Η πληρωμή σας μπορεί να γίνει μέσω αντικαταβολής, μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμής με μετρητά στο κατάστημα κατά την παραλαβή σας.

Πως ενημερώνομαι για την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Μπορείτε να ενημερωθείτε εύκολα για την εξέλιξη της παραγγελίας σας αποστέλλοντας σχετικό e-mail στο info@pharmasea.gr ή τηλεφωνικά, καλώντας στο +30 6970 460000.

Οι τιμές ισχύουν και για επαγγελματίες; Υπάρχει δυνατότητα τιμολόγησης;

Βεβαίως ισχύουν και για επαγγελματίες και μάλιστα χωρίς πλαφόν ελάχιστης παραγγελίας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μυστικά ομορφιάς