1. Αρχική
  2. Γυναίκα
  3. Μακιγιάζ
  4. Concealer
  5. Vichy Dermablend Πορτοκαλί Κονσίλερ – Color Correctors Κηλίδες Καφέ σημάδια 4.5gr
Concealer, Γυναίκα, Μακιγιάζ

Vichy Dermablend Πορτοκαλί Κονσίλερ – Color Correctors Κηλίδες Καφέ σημάδια 4.5gr

Κωδικός προϊόντος: 57261
10,70

Εξαντλημένο

Για τις μέτριας έντασης έως σοβαρές δυσχρωμίες

Το πορτοκαλί κονσίλερ καλύπτει τις σκούρες κηλίδες, την υπερμελάγχρωση και τις καφέ ουλές. Εφαρμόστε με τα δάχτυλά σας, με ένα πινέλο ή με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ. Συνεχίστε με την εφαρμογή ενός μέικαπ σε υγρή μορφή ή μορφή πούδρας, για να δώσετε στην επιδερμίδα σας ομοιόμορφο τόνο.

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ
ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ
24ΩΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΤΥΠΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Όλοι οι τύποι επιδερμίδας
ΠΟΤΕ Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας
ΚΑΛΥΨΗ Μέτριας έντασης έως σοβαρές ατέλειες
ΕΙΔΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ Ανθεκτικό στο νερό

Εξουδετερώνει την υπερμελάγχρωση/το μέλασμα, τις σκούρες κηλίδες, και τις καφέ ουλές ακμής.

Οδηγίες Εφαρμογής

Καθαρίστε καλά την επιδερμίδα σας και εφαρμόστε την καθημερινή σας ενυδατική κρέμα πριν προχωρήσετε στο μακιγιάζ. Εφαρμόστε τον χρωματικό κορέκτορα πριν από το μέικαπ ή την πούδρα σας.
1 – Εφαρμογή: εφαρμόστε μικρή ποσότητα προϊόντος στην προβληματική περιοχή, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, ένα πινέλο μακιγιάζ, ή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ.
2 – Μπλεντάρισμα: μπλεντάρετε το προϊόν, ώστε να γίνει ένα με την επιδερμίδα. Αν χρειάζεται, εφαρμόστε άλλη μία στρώση για να ενισχύσετε την κάλυψη των σοβαρών δυσχρωμιών.
3 – Ομοιομορφία: για βέλτιστα αποτελέσματα και αψεγάδιαστη χρωματική διόρθωση, εφαρμόστε μια λεπτή στρώση μέικαπ ή πούδρας, ώστε να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα σας.”

Υποαλλεργικό, κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Μη φαγεσωρογόνο. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Μην εφαρμόζετε σε πληγή που δεν έχει επουλωθεί πλήρως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ