1. Αρχική
  2. Προσφορές
  3. Δώρα & Πακέτα Προσφοράς για Γυναίκες
  4. Version Promo Wash Gel AHA Body/Face 200ml & O2 Oxygen Complex Cream 20ml
Ανάπλαση, Αφρόλουτρα-Σαπούνια( Καθαρισμός ), Γυναίκα, Δώρα & Πακέτα Προσφοράς για Γυναίκες, Ειδικές Θεραπείες, Ενυδάτωση Προσώπου, Ευαίσθητο Δέρμα, Καθαρισμός Προσώπου, Περιποίηση Προσώπου, Περιποίηση Σώματος, Προσφορές

Version Promo Wash Gel AHA Body/Face 200ml & O2 Oxygen Complex Cream 20ml

Κωδικός προϊόντος: 2065
40,20

2 σε απόθεμα

Το πακέτο της Version περιλαμβάνει

1. Version Wash Gel AHA (200ml) – Τζελ καθαρισμού προσώπου και σώματος

Το τζελ καθαρισμού Version Wash Gel AHA είναι ειδικό για τον καθημερινό καθαρισμό προσώπου και σώματος για όλες τις επιδερμίδες (ξηρά, ευαίσθητα δέρματα, λιπαρά και μικτά δέρματα). Συμβάλλει στη διατήρηση της υδρολιπιδικής ισορροπίας του δέρματος. Περιέχει ένα συνδυασμό ήπιων επιφανειοδραστικών ουσιών, οι οποίες καθαρίζουν τέλεια χωρίς να ερεθίζουν και να ξηραίνουν το δέρμα. Έχει ρΗ (5,5) απόλυτα προσαρμοσμένο με αυτό της υγιούς επιδερμίδας (4,5 – 6,0).

Τα οξέα φρούτων AHA δρουν σε δύο επίπεδα: Στην επιδερμίδα: μειώνουν τη συγκόλληση των κερατινοκυττάρων και αυξάνουν το πάχος των κατώτερων στρωμάτων της, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας και να γίνεται λαμπερή και πολύ ενυδατωμένη Στο χόριο: αυξάνεται η σύνθεση γλυκοζαμινογλυκανών από τους ινοβλάστες, με συνέπεια να διεγείρεται η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης

2. Version O2 Oxygen Complex Cream (20ml) – Επούλωση και Κάλυψη

To O2 Oxygen Complex Cream διαμορφώθηκε για επεμβάσεις Δερματοχειρουργικής, Πλαστικής Χειρουργικής και Θεραπείες Iατρικής Αισθητικής.

Για επούλωση και φυσική κάλυψη μεταχειρουργικά, σε ουλές, αιματώματα κλπ. από την πρώτη ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από: Laser CO2 Ρινοπλαστική Αποτρίχωση με Laser – Acne / Rosacea θεραπείες Χειρουργική Προσώπου Εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού Μώλωπες – Ουλές- Ενέσιμα Dermabrasion Χημικό Peeling ή Ηπιότερα δερματικά προβλήματα όπως: ερυθήματα, υπερχρωστικές βλάβες. Τα περισσότερα καλυπτικά προϊόντα (make up) κάνουν το δέρμα να ασφυκτιά, αναστέλλοντας τη ζωτική ροή του οξυγόνου. Η Version O2 βελτιώνει την κυτταρική αναπνοή, μειώνοντας παράλληλα τα ίχνη της επέμβασης.

Περιέχει καταπραϋντικούς παράγοντες και βιταμίνες, διασφαλίζοντας ότι το δέρμα λαμβάνει μέγιστη θρέψη και προστασία ταυτόχρονα.

Αποτελέσματα

  • Απόλυτη, μη εμφανής κάλυψη
  • Λιγότερος χρόνος αποχής από την καθημερινή δραστηριότητα
  • Συνεχής προστασία με τη συνεχιζόμενη χρήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ