1. Αρχική
  2. Γυναίκα
  3. Περιποίηση Προσώπου
  4. Ανάπλαση
  5. VERSION Oxygen Complex Cream – Complete Coverage Skin Healing Beige 20ml
Ανάπλαση, Γυναίκα, Περιποίηση Προσώπου

VERSION Oxygen Complex Cream – Complete Coverage Skin Healing Beige 20ml

Κωδικός προϊόντος: 2010
27,05

3 σε απόθεμα

Καλύπτοντας τα προβλήματα του δέρματος:

Διάφορες παθήσεις και προβλήματα του δέρματος μπορούν μερικές φορές να κάνουν το άτομο να αισθάνεται άβολα. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα προϊόν που καλύπτει πλήρως αλλά και βοηθά στην θεραπεία του προβλήματος είναι απαραίτητο.

Στις μεταχειρουργικές ουλές, οι ασθενείς διαβεβαιώνονται ότι η φροντίδα μετά την θεραπευτική διαδικασία περιλαμβάνει την ασφαλή κάλυψη οποιασδήποτε ένδειξης επέμβασης.

To O₂ Oxygen Complex Cream διαμορφώθηκε για επεμβάσεις Δερματοχειρουργικής, Πλαστικής Χειρουργικής και Θεραπείες Iατρικής Αισθητικής.

Για επούλωση και φυσική κάλυψη μεταχειρουργικά, σε ουλές, αιματώματα κλπ. από την πρώτη ημέρα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από: Laser CO2 – Ρινοπλαστική – Αποτρίχωση με Laser – Acne / Rosacea θεραπείες – Χειρουργική Προσώπου, Εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού, Μώλωπες – Ουλές- Ενέσιμα – Dermabrasion – Χημικό Peeling – ή ηπιότερα δερματικά προβλήματα όπως: ερυθήματα, υπερχρωστικές βλάβες.

Χρήση:

Καθαρίστε καλά την περιοχή εφαρμογής ακολουθώντας τις οδηγίες του δερματολόγου σας. Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό και το στήθος με ήπιο μασάζ και «ταμπονάροντας» το προϊόν.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος (ευαίσθητο, κανονικό, λιπαρό ή ξηρό δέρμα).

Συνιστούμε οι ουλές να προφυλάσσονται μακριά από τον ήλιο ή να προστατεύονται με ένα αντηλιακό υψηλού δείκτη SPF, καθώς οι βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία επηρεάζουν τη διαδικασία επούλωσης.

Φυλάξτε το προϊόν σε δροσερό και σκοτεινό μέρος κάτω των 25⁰C, για να εξασφαλιστεί η διάρκεια ζωής της και η αποτελεσματικότητά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ