Ανάπλαση, Γυναίκα, Ειδικές Θεραπείες, Περιποίηση Προσώπου

Version Kelogel 30ml

Κωδικός προϊόντος: 2050
32,10

Εξαντλημένο

Gel με βάση τη σιλικόνη, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των υπερτροφικών ουλών και των χηλοειδών.

Η επιστημονικά σχεδιασμένη σύνθεσή του περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό ισχυρών αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ουσιών. Δρα δημιουργώντας φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος, συμβάλλοντας παράλληλα στην αποκατάσταση των δερματικών βλαβών.
Η τοπική εφαρμογή σιλικόνης έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα στη θεραπεία των χηλοειδών. Είναι εύκολη στη χρήση, ανώδυνη, μη παρεμβατική μέθοδος, ενώ μπορεί να εφαρμοσθεί όλο το διάστημα της θεραπείας από τους ασθενείς, χωρίς προβλήματα.

Βάση του KELOGEL είναι η σιλικόνη (dimethicone) η οποία:

Δημιουργεί ένα φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος, το οποίο εμποδίζει τους ουλωτικούς ιστούς να έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον.
Είναι εξαιρετικά αδιάβροχη.
Είναι άοσμη.
Δεν φράσσει τους πόρους της επιδερμίδας.
Χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την εμφάνιση αλλά και τις ενοχλήσεις που προκαλούνται από χηλοειδή, υπερτροφικές ουλές, ουλές με μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση, ρικνωτικές ουλές, που εμφανίζονται μετά από τραυματισμούς, χειρουργικές τομές, εγκαύματα ή παθήσεις όπως η ακμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες θεραπευτικές μεθόδους, όπως η κρυοθεραπεία, η ηλεκτροκαυτηρίαση, η απόξεση.

Οδηγίες Εφαρμογής

Πλύνετε την προβληματική περιοχή.
Απλώστε σε στεγνό δέρμα με απαλές κινήσεις ένα λεπτό στρώμα επάνω από την προβληματική περιοχή, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.
Επαναλάβετε δύο φορές ημερησίως.
Μετά την εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλλυντικά.
Η ελάχιστη συνιστώμενη περίοδος χρήσης είναι 8 εβδομάδες.
Η παρατεταμένη χρήση παρέχει καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Αποκλειστικά για εξωτερική χρήση.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Να μην χρησιμοποιείται σε ανοικτές πληγές.
Διακόψτε τη χρήση σε περίπτωση που εμφανιστεί ερεθισμός.
Φυλάξτε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Φυλάξτε το προϊόν σε δροσερό, στεγνό μέρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ