1. Αρχική
  2. Γυναίκα
  3. Περιποίηση Προσώπου
  4. Ακμή
  5. Uriage Hyseac 3-Regul Tinted Global Skin Care SPF30 40ml
Ακμή, Γυναίκα, Ειδικές Θεραπείες, Ενυδάτωση Προσώπου, Περιποίηση Προσώπου

Uriage Hyseac 3-Regul Tinted Global Skin Care SPF30 40ml

Κωδικός προϊόντος: 19480
14,36

4 σε απόθεμα

Αυτό το “όλα σε 1” προϊόν ολοκληρωμένης περιποίησης καταπολεμά τις δερματικές ατέλειες (σπυράκια, μαύρα στίγματα) χαρίζοντας στο δέρμα ομοιομορφία και μειώνοντας την όψη των κηλίδων που προκαλεί ο ήλιος.

Μειώνει τις ατέλειες
Χάρη στο πατενταρισμένο σύμπλοκο ενεργών συστατικών και στο Ιαματικό Νερό Uriage, μειώνει τις ατέλειες και τα μαύρα στίγματα.

Παρέχει υψηλή αντιηλιακή προστασία SPF30
Το σύμπλοκο φίλτρων UVA/UVB παρέχει υψηλή αντιηλιακή προστασία, μειώνοντας το φαινόμενο υποτροπιασμού της ακμής και την όψη των κηλίδων που προκαλεί ο ήλιος.

Εξασφαλίζει ματ όψη και ομοιομορφία
Αυτή η σύνθεση υψηλής κάλυψης, με χρώμα, προσφέρει στο δέρμα ομοιομορφία και καλύπτει τις σπυράκια, αφήνοντας βελούδινο φινίρισμα κατά της γυαλάδας.
Χάρη στο εκχύλισμα Γλυκόριζας, μειώνει την περίσσεια σμήγματος, για δέρμα με ματ όψη που διαρκεί.

Αποτελέσματα
-48%
στις ατέλειες*
Βελτιωμένο ματ αποτέλεσμα: +42%*
Υψηλή κάλυψη χωρίς “εφέ μάσκας”: 81%**
Μακρά διάρκεια: 100%**
Κλινική μελέτη που διενεργήθηκε υπό δερματολογική επίβλεψη σε 31 εθελοντές. Εφαρμογή δύο φορές ημερησίως, για 56 ημέρες. *. Κλινική βαθμολόγηση. **. Ερωτηματολόγιο αυτο-αξιολόγησης.

Ενεργά συστατικά
Ιαματικό Νερό Uriage Σύμπλοκο φίλτρων UVA-UVB 3 πατέντες Uriage: MPA-Regul, TLR2-Regul και Γλυκόριζα Πούδρες για ματ αποτέλεσμα
Υποαλλεργικό Μη φαγεσωρογόνο Χωρίς έλαια

Oδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε εντελώς καθαρό και στεγνό πρόσωπο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Δοκιμασμένο σε εθελοντές με λιπαρό δέρμα και ατέλειες. Για καθημερινή χρήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ