Οστά-Αρθρώσεις, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Uplab Biolevox Neuro 30 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 13617
13,10

Εξαντλημένο

Uplab Biolevox Neuro 30 ταμπλέτες

  • Το Biolevox Neuro tb είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, με κύριο συστατικό τη μονοφωσφορική ουριδίνη (UMP), σε συνδυασμό με σύμπλεγμα βιταμινών Β 1,3,6,12 και φυλλικού οξέως.
  • Η μονοφωσφορική ουριδίνη (UMP) σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα βιταμινών ενεργοποιεί τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης και αναγέννησης των νευρικών ινών και των κατεστραμμένων νεύρων και παράλληλα εμφανίζει άμεση παυσίπονη δράση.

Συνιστάται η λήψη του σε:

-δισκεκτομές

-δισκοπάθειες

-θωρακικούς και οσφυονωτιαίους πόνους (dorsalgia)

-ισχιαλγίες

-μεθερπητικές νευραλγίες

-νευραλγίες

-νευραλγίες τριδύμου

-οσφυϊκά σύνδρομα

-περιφερικές νευροπάθειες

H μονοφωσφορική ουριδίνη UMP είναι ένα νουκλεοτίδιο που αποτελεί δομικό στοιχείο του DNA και του RNA του κυτταρικού πυρήνα των νευρώνων. Ως δομικό στοιχείο, το συνθέτει ο ίδιος ο οργανισμός και η έλλειψή του δημιουργεί καταστροφή στα έλυτρα της μυελίνης των νευρώνων. Ανάστροφα, ενδεχόμενη καταστροφή, από άλλες βλάβες, των νευρικών ινών που οδηγούν σε διαταραχές της αγωγιμότητας και που συνοδεύονται με πόνο, απαιτούν αυξημένα επίπεδα UMP από τον οργανισμό, οδηγώντας στην αναγκαιότητα (η UMP) να ληφθεί και εξωτερικά. Το Biolevox Neuro tb αποτελεί μια πηγή λήψης UMP που παρέχει την απαιτούμενη επιπλέον ποσότητα αυτής στους νευρώνες για την αναγέννησή τους, με αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία των νεύρων και τη δραστική μείωση της έντασης του πόνου.

Δοσολογία: 

1 δισκίο ημερησίως με λίγο νερό

Συσκευασία: 

30 επικαλυμμένα δισκία

Σημαντικό: Το Biolevox Neuro tb πρέπει να λαμβάνεται κάτω από ιατρική παρακολούθηση. Το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ολοκληρωμένης δίαιτας. Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να μην χρησιμοποιείται από άλλη οδό παρά μόνο από του στόματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ