1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Ανοσοποιητικό
  5. TerraNova Vitamin E 200iu Complex 50 φυτικές κάψουλες
Ανοσοποιητικό, Αντιγήρανση, Αντιοξειδωτικά, Βιταμίνες, Βιταμίνη E, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

TerraNova Vitamin E 200iu Complex 50 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: BN0087
12,70

2 σε απόθεμα

Το συμπλήρωμα διατροφής Terra Nova Vitamin E 200 IU complex είναι μια φόρμουλα που περιέχει αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε σε συνδιασμό με υπετροφές.

Περιλαμβάνει βιταμίνη E φυτικής προέλευσης από σόγια συνδυασμένη με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα Magnifood που περιλαμβάνει σπιρουλίνα, ιπποφαές, ακάι μπέρρυ, και πίτουρο ρυζιού. Η Βιταμίνη Ε έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει τα κύτταρα του οργανισμού και συμβάλλει στη διατήρηση των υγιών ιστών της επιδερμίδας, προάγοντας την ελαστικότητά της.

Το acai berry είναι ένας καρπός με υψηλή τιμή ORAC (ικανότητα απορρόφησης ριζών οξυγόνου) που περιέχει σημαντική ποσότητα βιταμίνης Ε και φλαβονοειδών ανθοκυανινών, καθώς και συνένζυμο Q10. Το Άλφα Λιποϊκό οξύ χρησιμοποιήται ως αντιοξειδωτικό για τη θεραπεία του διαβήτη. Ο καρπός ιπποφαούς είναι μία από τις πιο πλούσιες φυσικές πηγές αντιοξειδωτικών θρεπτικών στοιχείων, όπως βιταμινών C και Ε, καθώς και φλαβονοειδών, καροτενοειδών (συμπεριλαμβανομένου του λυκοπενίου, της ζεαξανθίνης και του β-καροτενίου) και συνενζύμου Q10 (CoQ10).

Η σπιρουλίνα είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές της φύσης φυτικών χρωστικών (όπως για παράδειγμα η χλωροφύλλη, τα καροτενοειδή και οι φυκοκυανίνες) και υψηλής πεπτικότητας πρωτεΐνη (συνήθως περισσότερο από 55%), ενώ παρέχει και βιταμίνες, μέταλλα και λιπαρά οξέα και άλλες ενώσεις ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό. Το πίτουρο ρυζιού περιέχει περισσότερα από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, μεταξύ των οποίων τοκοτριενόλες, τοκοφερόλες, α-λιποϊκό οξύ, συνένζυμο Q10 (CoQ10) και πολλά καροτενοειδή. Είναι επίσης γνωστό ότι περιέχει τα αντιοξειδωτικά ένζυμα υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD), υπεροξειδάση και καταλάση.

Το συμπλήρωμα διατροφής Terra Nova Vitamin E 200 IU complex είναι κατάλληλο για την αντιγήρανση, τη προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και από τοξικούς παράγοντες του περιβάλλοντος, και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ