Αντιοξειδωτικά, Ενέργεια-Τόνωση, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

TerraNova Life Drink 454gr Unflavoured

Κωδικός προϊόντος: BN0051
56,37

1 σε απόθεμα

Ελιξίριο με συνδυασμό από ολόκληρες φρέσκες υπερτροφές, έτοιμο για δημιουργία ενός θρεπτικού ροφήματος.

Μοναδική σύνθεση με 8 κατηγορίες υπερτροφών σε 1 προϊόν, 100% φυσικό με ενισχυμένη διατροφική αξία για όσους έχουν ανάγκη από υψηλής θρεπτικής αξίας τροφές δίχως συντηρητικά και χημικά πρόσθετα. Περιέχει μια εξαιρετική σειρά από συστατικά όπως χλωρέλλα και σπιρουλίνα, ωμέγα 3-6-9 από λιναρόσπορο, ελαιόλαδο καθώς και μποράγκο. Συνάμα περιέχει 10 ποικιλίες από φρέσκα λαχανικά ψυχρής ξήρανσης, 10 διαφορετικά αντιοξειδωτικά berries (ακάι μπέρρι,ιπποφαές κλπ) και 2 είδη μανιταριών (γανόδερμα & shitake). Παράλληλα περιέχει πάνω από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά καθώς και μια ευρεία ποικιλία βιταμινών και μετάλλων από πίτουρο ρυζιού, 5 διαφορετικούς τύπους προβιοτικών με πρεβιοτικά και 7 διαφορετικά πεπτικά ένζυμα.

Ιδανικό για ενέργεια και τόνωση, ενδυνάμωση της άμυνας, της αντιοξειδωτικής και της εύρυθμης λειτουργίας του οργανισμού, για άτομα σε δίαιτα, βελτίωση της λειτουργίας του εντέρου, για άτομα που γυμνάζονται συστηματικά, εργάζονται πολλές ώρες και δεν τρέφονται ισορροπημένα.
κατάλληλο και για vegetarians και vegans.

Αναμίξτε το με χυμό ή πολτοποιημένα φρούτα (smoothie). Ιδανικά χρησιμοποιείστε φρούτα όπως μπανάνα μήλο αχλάδι. Αφού το ανοίξτε, διατηρείστε το στο ψυγείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ