1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Τρόφιμα
  4. Μαρμελάδα
  5. Tamarine Unidose Μαρμελάδα Φρούτων κατά της Δυσκοιλιότητας 10×12.5gr
Μαρμελάδα, Προβιοτικά για τη δυσκοιλιότητα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες, Τρόφιμα

Tamarine Unidose Μαρμελάδα Φρούτων κατά της Δυσκοιλιότητας 10×12.5gr

Κωδικός προϊόντος: 59524
5,60

Εξαντλημένο

Πρακτική συσκευασία των 10 μερίδων για εύκολη μεταφορά, ταξίδια κλπ.

Φαρμακευτικό προϊόν φυτικής προέλευσης για το οποίο δεν απαιτείται ιατρική συνταγή. Ενδείκνυται για βραχυχρόνια χρήση σε περιπτώσεις περιστασιακής δυσκοιλιότητας.

Ανήκει στα διεγείροντα την εντερική κινητικότητα. Περιέχει σέννα, ένα φυσικό συστατικό που αποδεδειγμένα δρα και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα.

Είναι το ίδιο ακριβώς προϊόν και με την ίδια σύσταση όπως το TAMARINE 260gr ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ.

Οδηγίες Χρήσης

Η συνιστώμενη δόση είναι 1-2 κουταλάκια γλυκού το βράδυ πριν την κατάκλιση. Η αφόδευση πραγματοποιείται 8-12 ώρες από τη λήψη του προϊόντος εξαιτίας του χρόνου που χρειάζεται για τη μετακίνηση στο κόλον και το μεταβολισμό του σε δραστικό συστατικό. Αρχίζουμε με 1 κουταλάκι του γλυκού και αυξάνουμε προοδευτικά σύμφωνα με τα αποτελέσματα.

Η λήψη αυτού του φαρμακευτικού προϊόντος το πολύ δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα είναι επαρκής. Η χρήση για περισσότερες από 1-2 εβδομάδες απαιτεί ιατρική επίβλεψη. Πρέπει πάντοτε να παίρνετε αυτό το φάρμακο ακριβώς όπως περιγράφεται στο φύλλο οδηγιών χρήσης ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Διαβάστε πάντα τις οδηγίες χρήσης πριν τη λήψη του προϊόντος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ