Βιταμίνες, Για Γυναίκες, Ειδική Κατηγορία, Μητέρα & Εγκυμοσύνη, Συμπληρώματα, Συμπληρώματα & Βιταμίνες για Παιδιά, Συμπληρώματα διατροφής για μητέρες, Συνήθεις Κατηγορίες

Solgar Folate as Metafolin 400mcg 50 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 27166
10,93

1 σε απόθεμα

To φολικό οξύ ανήκει στις βιταμίνες του συμπλέγματος Β και είναι υπεύθυνο για διάφορες λειτουργίες όπως οι φυσιολογικές ψυχολογικές λειτουργίες, η μείωση των υψηλών επιπέδων της ομοκυστεΐνης και η σύνθεση του DNA και των αμινοξέων.

To Folate 400μg παρέχει το φολικό οξύ σε πατενταρισμένη, βιολογικά ενεργή μορφή, βιοΐσοδύναμη με τη μορφή που απαντάται στη φύση. Αποτελεί την πιο αποτελεσματική μορφή folate για άτομα που αδυνατούν να μεταβολίσουν ενδογενώς το φολικό οξύ λόγω πολυμορφισμού στο γονίδιο ΜΤΗFR.
Επιπλέον, το folate 400μg (ως Metafolin) είναι απαραίτητο για γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας καθώς συμβάλει στη πρόληψη εκ γενετής ανωμαλιών του κεντρικού νευρικού συστήματος ή του εγκεφάλου στο έμβρυο.

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μία (1) ταμπλέτα ημερησίως.

Ανα 1 ταμπλέτα παρέχει:
Φολικό οξύ [ως L-μεθυλοφολικό ασβέστιο (Metafolin®)] 400μg

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, γλουτένη, μαγιά, στάρι, σόγια, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ