Για Γυναίκες, Εμμηνόπαυση, Ενέργεια-Τόνωση, Καρδιά - Κυκλοφορικό, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Solgar Dong Quai 100 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 27277
19,89

Εξαντλημένο

Το Dong Quai έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική εδώ και χιλιάδες χρόνια και είναι γνωστό για τις ευεργετικές τονωτικές ιδιότητες που διαθέτει για τον γυναικείο οργανισμό και το αναπαραγωγικό σύστημα.

Το συμπλήρωμα διατροφής Dong Quai (Angelica sinensis) της SOLGAR® είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει τις εξειδικευμένες ανάγκες του γυναικείου οργανισμού και πιο συγκεκριμένα γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία και γυναίκες στην εμμηνόπαυση.

Το Dong Quai:

Συμβάλλει στην τόνωση του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος
Έχει χαλαρωτική για τα νεύρα δράση
Βοηθάει το κυκλοφορικό και τονώνει το αίμα
Διαθέτει αναλγητικές ιδιότητες
Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις προεμμηνορυσιακής έντασης, ανώμαλης εμμηνορυσίας και στη μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, όπως εξάψεις

Είναι ιδανικό για:

Περιπτώσεις προεμμηνορυσιακής έντασης ή ανώμαλης εμμηνορυσίας

Οδηγίες Λήψης

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μία (1) φυτοκάψουλα ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης

Πιθανόν κάποιες γυναίκες να παρατηρήσουν κοιλιακό φούσκωμα, διάρροια ή αλλαγή στον χρόνο έναρξης και/ή στον ρυθμό της ροής ιδιαίτερα με υψηλές δόσεις. Τα συμπτώματα αυτά θεωρούνται συνήθως φυσιολογικά μέσα στην προσπάθεια του οργανισμού να ρυθμίσει και να προσαρμόσει τις ορμόνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ