1. Αρχική
  2. Παιδί
  3. Φροντίδα Παιδιού
  4. Αντιφθειρικά (Για ψείρες)
  5. Power Health Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν Antilice για Παιδιά 100ml
Αντιφθειρικά (Για ψείρες), Παιδί, Φροντίδα Παιδιού

Power Health Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν Antilice για Παιδιά 100ml

Κωδικός προϊόντος: 17060
12,00

5 σε απόθεμα

Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν

Το Fleriana φυσικό σαμπουάν για τις ψείρες είναι μία ολοκληρωμένη φυσική λύση για την απομάκρυνση της ψείρας και της κόνιδας από το τριχωτό της κεφαλής. Καινοτόμα φόρμουλα, από φυσικές πρώτες ύλες με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στο 98% από την πρώτη εφαρμογή.

Η άμεση δράση του βασίζεται στο μίγμα φυτικών ελαίων από καρύδα (Coco nucifera) που περιέχει, το οποίο έχει την ικανότητα να εμποδίζει τις αναπνευστικές οδούς της ψείρας, αλλά και της κόνιδας, με αποτέλεσμα αυτές να πεθαίνουν με ασφαλή τρόπο από ασφυξία.

Χάρη στο μηχανικό τρόπο δράσης του προϊόντος, οι ψείρες και τα αβγά τους δε δημιουργούν κάποια αντίσταση στα φυσικά αυτά συστατικά. Είναι ένα υποαλλεργικό, ασφαλές, μη τοξικό, φιλικό στο περιβάλλον, χωρίς parabens, αλκοόλ ή άλλα συστατικά που πιθανόν δημιουργούν αλλεργίες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά συστατικά κι έτσι φροντίζει τα μαλλιά αφήνοντας μία δροσερή και καθαρή αίσθηση.

Πιστοποίηση CE- Ιατροτεχνολογικό προϊόν
Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από τον 3ο μήνα της ηλικίας τους
Κλινικά αποδεδειγμένο βάσει in vivo κλινικών μελετών ότι εξοντώνει τις ψείρες και τις κόνιδες

Οδηγίες Χρήσης

Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν

ΒΗΜΑ 1: Λούστε τα μαλλιά. Στεγνώστε τα με μία πετσέτα, ώστε να παραμείνουν ελαφρώς υγρά.
ΒΗΜΑ 2: Χωρίστε τα υγρά μαλλιά σε τμήματα και απλώστε το σαμπουάν Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν απευθείας στο δέρμα της κεφαλής κάνοντας ελαφρύ μασάζ.
ΒΗΜΑ 3: Αφήστε το σαμπουάν για τις ψείρες Fleriana να δράσει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Μετά την πάροδο του χρόνου ξεπλύνετε τα μαλλιά με νερό και σκουπίστε τα με μία πετσέτα.
ΒΗΜΑ 4: Χτενίστε προσεκτικά τα μαλλιά με το ειδικό χτενάκι Fleriana που εσωκλείεται στη συσκευασία για να απομακρύνετε τις ψείρες και τις κόνιδες που έχουν μείνει.

Για να αποφευχθεί η περίπτωση προσβολής από ψείρες ξανά, μετά τη θεραπεία πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία μετά από 3 μέρες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσο συχνά χρειάζεται. Μετά την εφαρμογή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε κοινό σαμπουάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ