1. Αρχική
  2. Εποχιακά
  3. Χειμώνας
  4. Αποσυμφορητικά Μύτης
  5. Physiomer Hypertonic Nasal Spray 135ml από 2 Ετών
Αποσυμφορητικά Μύτης, Εποχιακά, Παιδί, Φροντίδα Παιδιού, Φροντίδα Χειμώνα-Κρυολόγημα, Χειμώνας

Physiomer Hypertonic Nasal Spray 135ml από 2 Ετών

Κωδικός προϊόντος: 82699
9,57

1 σε απόθεμα

Το PHYSIOMER® σας φροντίζει.
Το PHYSIOMER® σας υποστηρίζει σε κάθε στάδιο της ασθένειάς σας. Κρυολόγημα, ρινίτιδα, γρίπη ή αλλεργίες, το PHYSIOMER® είναι ο σύμμαχός σας στην καταπολέμηση της ασθένειας.

Τα προϊόντα μας σας ανακουφίζουν από τα συμπτώματα, ενώ παράλληλα προστατεύουν το αναπνευστικό σας σύστημα.

PHYSIOMER® Υπέρτονο
Το PHYSIOMER® Υπέρτονο περιέχει περισσότερο αλάτι από τα ισότονα διαλύματα και καθαρίζει τις ρινικές κοιλότητες με μηχανικό τρόπο μέσω οσμωτικής δράσης. Όταν έρχεται σε επαφή με τα κύτταρα του βλεννογόνου, αυτά συρρικνώνονται και έτσι μειώνεται το οίδημα. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά του κρυολογήματος, της ιγμορίτιδας και της αλλεργικής ρινίτιδας. Η 100% φυσική σύνθεσή του είναι ιδανική για τον καθαρισμό της μύτης και την αποκατάσταση της αναπνοής και δεν προκαλεί εξάρτηση ούτε μεταβάλει το ρινικό βλεννογόνο.

Το PHYSIOMER® Υπέρτονο μπορεί να χρησιμοποιείται για:
Τη μείωση του οιδήματος μέσω οσμωτικής δράσης
Τον καθαρισμό της μύτης
Την απομάκρυνση των μολυσματικών παραγόντων και των αλλεργιογόνων
Τη μείωση των φαινομένων εξάρτησης από τα κορτικοστεροειδή και τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα με αποσυμφορητική δράση

Μία άριστη εναλλακτική λύση έναντι των φαρμακευτικών σκευασμάτων με αποσυμφορητική δράση, γεγονός το οποίο προσφέρει επίσης μεγαλύτερη ανεκτικότητα: pH που δεν ξηραίνει, δεν καταστρέφει και δεν μεταβάλλει το βλεννογόνο.
Ένα διάλυμα κατάλληλο για παρατεταμένη χρήση: το PHYSIOMER® Υπέρτονο μπορεί να χρησιμοποιείται με ασφάλεια για διάστημα έως 3 μηνών.
Είναι ιδανικό για ευαίσθητες μύτες: Το PHYSIOMER® Υπέρτονο είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 2 ετών, έγκυες γυναίκες και γυναίκες που βρίσκονται σε περίοδο γαλουχίας, καθώς και άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη, καρδιακά νοσήματα ή παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα.

Η μύτη είναι η πρώτη γραμμή άμυνας κατά των εξωτερικών επιθέσεων. Εκκρίνει διαρκώς βλέννη προκειμένου να παρέχει προστασία. Όταν έρχεται σε επαφή με τους ιούς του κρυολογήματος, ο ρινικός βλεννογόνος παράγει περίσσεια εκκρίσεων που φέρουν αντισώματα προκειμένου να εξουδετερώσει τους εισβολείς: το αποτέλεσμα είναι η ρινική καταρροή. Εάν οι ιοί που παγιδεύονται στη βλέννη δεν απομακρυνθούν, οι βλεννώδεις μεμβράνες φλεγμαίνουν και γίνονται οιδηματώδεις, εμποδίζοντας έτσι την πρόσληψη αέρα: το αποτέλεσμα είναι η ρινική συμφόρηση (βουλωμένη μύτη).
Αυτό δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην καθημερινότητά μας: δυσφορία, αδράνεια, δακρύρροια… είναι σημαντικό λοιπόν να δράσει κανείς άμεσα!

Ρινική συμφόρηση που οφείλεται σε κρυολόγημα, ιγμορίτιδα ή αλλεργική ρινίτιδα
1 έως 3 ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι, 2 ή 3 φορές ημερησίως.

Το PHYSIOMER® Υπέρτονο αποτελεί μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση έναντι των φαρμακευτικών αποσυμφορητικών.
Το PHYSIOMER® Υπέρτονο δεν ξηραίνει και δεν καταστρέφει το βλεννογόνο, ούτε προκαλεί φαινόμενα εξάρτησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ