Αποσυμφορητικά Μύτης, Εποχιακά, Χειμώνας

Physiomer Hypertonic Eucalyptus Pocket 20ml

Κωδικός προϊόντος: 82884
7,35

2 σε απόθεμα

Το PHYSIOMER® σας φροντίζει.
Το PHYSIOMER® σας υποστηρίζει σε κάθε στάδιο της ασθένειάς σας. Κρυολόγημα, ρινίτιδα, γρίπη ή αλλεργίες, το PHYSIOMER® είναι ο σύμμαχός σας στην καταπολέμηση της ασθένειας.

Τα προϊόντα μας σας ανακουφίζουν από τα συμπτώματα, ενώ παράλληλα προστατεύουν το αναπνευστικό σας σύστημα.

PHYSIOMER® ΥΠΕΡΤΟΝΟ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ
Το PHYSIOMER® Υπέρτονο Ευκάλυπτος είναι ισχυρότερο από οποιοδήποτε κρυολόγημα! Το PHYSIOMER® Υπέρτονο Ευκάλυπτος παρέχει ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση σε διάστημα 3 λεπτών και καθαρίζει τη μύτη.

Το PHYSIOMER® Υπέρτονο Ευκάλυπτος μπορεί να χρησιμοποιείται για:
Την ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση σε διάστημα 3 λεπτών
Τον καθαρισμό των ρινικών κοιλοτήτων
Τη ρευστοποίηση και απομάκρυνση των πλεοναζόντων εκκρίσεων

Ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση σε διάστημα 3 λεπτών: έχει την ίδια απόδοση με τα φαρμακευτικά αποσυμφορητικά σκευάσματα και δεν ξηραίνει το βλεννογόνο, δεν προκαλεί ερεθισμό και δεν οδηγεί σε φαινόμενα εξάρτησης.
Το πρώτο διάλυμα που καλύπτεται από αποκλειστική πατέντα, το οποίο συνδυάζει τις άριστες αποσυμφορητικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού με την αναζωογονητική δράση του φυσικού αρώματος ευκαλύπτου/μέντας

Το αποσυμφορητικό PHYSIOMER ® Υπέρτονο Ευκάλυπτος ανακουφίζει από τη συμφόρηση σε διάστημα 3 λεπτών και προλαμβάνει την εξάπλωση της λοίμωξης, διασφαλίζοντας ανακούφιση που διαρκεί. Παρέχει ένα ευχάριστο αίσθημα φρεσκάδας και αφήνει τη μύτη σας καθαρή και ελεύθερη.
Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν είστε έγκυος, εάν θηλάζετε ή είστε αλλεργικός/ή σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του.
Δεν ενδείκνυται για παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών.

Ρινική συμφόρηση που οφείλεται σε κρυολόγημα ή ιγμορίτιδα
Χρησιμοποιείτε το προϊόν 2 έως 3 φορές ημερησίως για ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση. Ψεκάστε σε κάθε ρουθούνι για 1 μόνο δευτερόλεπτο.

Εάν υποφέρετε από κρυολόγημα, μη διστάσετε: χρησιμοποιείστε το PHYSIOMER ® Υπέρτονο Ευκάλυπτος για άμεση ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ