Αποσυμφορητικά Μύτης, Εποχιακά, Χειμώνας

Physiomer Fort Ισότονο 210ml από 10 Ετών

Κωδικός προϊόντος: 82881
10,60

6 σε απόθεμα

Το PHYSIOMER® σας φροντίζει.
Το PHYSIOMER® σας υποστηρίζει σε κάθε στάδιο της ασθένειάς σας. Κρυολόγημα, ρινίτιδα, γρίπη ή αλλεργίες, το PHYSIOMER® είναι ο σύμμαχός σας στην καταπολέμηση της ασθένειας.

Τα προϊόντα μας σας ανακουφίζουν από τα συμπτώματα, ενώ παράλληλα προστατεύουν το αναπνευστικό σας σύστημα.

PHYSIOMER® FORT Ισότονο
Το PHYSIOMER® Fort Ισότονο καθαρίζει, ενυδατώνει και ελευθερώνει τις ρινικές κοιλότητες. Η ένταση ψεκασμού του PHYSIOMER® Fort Ισότονο είναι ακόμα πιο ισχυρή από αυτή του PHYSIOMER® Fort Ισότονο, και απομακρύνει τις κολλώδεις, παχύρρευστες εκκρίσεις και εφελκίδες.
Το PHYSIOMER® Fort Ισότονο μπορεί να χρησιμοποιείται για:
ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ
Τη βελτίωση της αναπνοής: +45%
Τη μείωση των ρινικών συμπτωμάτων
Τη βελτίωση της γενικής κατάστασης της υγείας
Τη μείωση των φαινομένων εξάρτησης από φαρμακευτικά σκευάσματα
ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Τη σημαντική μείωση των ρινικών συμπτωμάτων
Την επιτάχυνση της επούλωσης
Την πρόληψη των μετεγχειρητικών επιπλοκών

Σύνθεση από 100% θαλασσινό νερό: η αποκλειστική διαδικασία παρασκευής διασφαλίζει ότι το PHYSIOMER® διατηρεί όλα τα οφέλη του θαλασσινού νερού του Saint-Malo, καθώς και το υψηλό περιεχόμενό του σε ανόργανα άλατα και ιχνοστοιχεία. Το διάλυμα PHYSIOMER® καταπραΰνει τον ερεθισμένο ρινικό βλεννογόνο και διαθέτει καλύτερες ιδιότητες επούλωσης από τα διαλύματα φυσιολογικού ορού.
Έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό κατά όλων των ρινοκολπικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με κρυολογήματα, καθώς επίσης και για τη βελτίωση της μετεγχειρητικής φροντίδας μετά από ενδοσκοπική χειρουργική επέμβαση της ρινός.
Ισχυρή ένταση ψεκασμού: ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τον καθαρισμό της μύτης από την παχύρρευστη (ή πυώδη) βλέννη, τις εφελκίδες και τα ανεπιθύμητα σωματίδια.

Το PHYSIOMER® παρέχει επιλογή μεταξύ 2 εντάσεων ψεκασμού αναλόγως του είδους και της ποσότητας των ρινικών εκκρίσεων:
PHYSIOMER® Fort Ισότονο για παχύρρευστες, πυώδεις εκκρίσεις και εφελκίδες (για ενήλικες και παιδιά ηλικίας άνω των 10 ετών).
PHYSIOMER® Normal Ισότονο για άφθονες, υδαρείς εκκρίσεις (για ενήλικες και παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών)

Το PHYSIOMER® Fort Ισότονο παρέχει ανακούφιση στους ενήλικες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αναπνοή εξαιτίας χρόνιων ή λοιμωδών ρινοκολπικών παθήσεων.

Για εφελκίδες ή παχύρρευστες, κολλώδεις και πυώδεις εκκρίσεις

Χρησιμοποιείτε 4 έως 6 φορές ημερησίως για τον καθαρισμό των ρινικών κοιλοτήτων και την αποκατάσταση της φυσιολογικής αναπνοής σε περίπτωση κρυολογήματος, ρινοφαρυγγίτιδας, γρίπης και άλλων μορφών ρινίτιδας.

Μετά από ενδοσκοπική χειρουργική ρινός ή παραρρινίων κόλπων
Χρησιμοποιείται 4 έως 6 φορές ημερησίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ