Αποσυμφορητικά Μύτης, Εποχιακά, Χειμώνας

Physiomer Express 20ml

Κωδικός προϊόντος: 82882
7,40

2 σε απόθεμα

Το PHYSIOMER® σας φροντίζει.
Το PHYSIOMER® σας υποστηρίζει σε κάθε στάδιο της ασθένειάς σας. Κρυολόγημα, ρινίτιδα, γρίπη ή αλλεργίες, το PHYSIOMER® είναι ο σύμμαχός σας στην καταπολέμηση της ασθένειας.

Τα προϊόντα μας σας ανακουφίζουν από τα συμπτώματα, ενώ παράλληλα προστατεύουν το αναπνευστικό σας σύστημα.

Express αποσυμφόρηση με φυσικό τρόπο!
Το ρινικό αποσυμφορητικό σπρέι Physiomer Express είναι μια αποτελεσματική φυσική εναλλακτική λύση αντί των παραδοσιακών αποσυμφορητικών, προσφέροντας ανακούφιση σε μόλις 2 λεπτά και αποκαθιστώντας την αναπνοή, με φυσικό τρόπο, χωρίς να προκαλεί εξάρτηση.

Η μοναδική του σύνθεση με 100% Υπέρτονο2 θαλασσινό νερό και αιθέρια έλαια, είναι κλινικά αποδεδειγμένη1 ότι αποσυμφορεί τη βουλωμένη μύτη μέσα σε 2 λεπτά. Η δράση του θαλασσινού νερού ενισχύεται από τα αιθέρια έλαια Ευκαλύπτου και Νιαούλι, καθώς βοηθούν στον καθαρισμό των ρινικών οδών, από ιούς και βακτήρια, εμποδίζοντας έτσι την εξάπλωση της μόλυνσης. Το εκχύλισμα Άγριας Μέντας προσφέρει άμεση αίσθηση αναζωογόνησης.

Το PHYSIOMER EXPRESS μπορεί να χρησιμοποιείται για:

Ανακούφιση από την ρινική συμφόρηση σε μόλις 2 λεπτά
Τον καθαρισμό των ρινικών οδών από ιούς και βακτήρια4
Την αποκατάσταση της αναπνοής

Ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση σε μόλις 2 λεπτά: αποτελεί αποτελεσματική φυσική εναλλακτική λύση αντί των παραδοσιακών αποσυμφορητικών
Βοηθά στον καθαρισμό των ρινικών οδών: απομακρύνοντας μηχανικά τους ιούς και τα βακτήρια και εμποδίζοντας έτσι την εξάπλωση της μόλυνσης
Άμεση αίσθηση αναζωογόνησης και αποκατάσταση της αναπνοής

Φυσική σύσταση με 100% Yπέρτονο2 θαλασσινό νερό και αιθέρια έλαια Ευκάλυπτου, Νιαούλι και εκχύλισμα Άγριας Μέντας: Συνδυάζει τις εξαιρετικές αποσυμφορητικές ιδιότητες του υπέρτονου θαλασσινού νερού με την καθαριστική και αναζωογωνητική δράση των Ευκάλυπτου, Νιαούλι και Άγριας Μέντας

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Το Physiomer Express δε ξηραίνει, ούτε βλάπτει το ρινικό βλεννογόνο και δεν προκαλεί εξάρτηση3
Χωρίς χημικά πρόσθετα ή τεχνητά συντηρητικά

Το Physiomer Express ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση σε μόλις 2 λεπτά και συμβάλλει στο να αποφευχθεί η εξάπλωση της μόλυνσης. Προσφέρει ένα ευχάριστο αίσθημα φρεσκάδας και αφήνει τη μύτη σας καθαρή και ελεύθερη.

Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν είστε έγκυος, εάν θηλάζετε ή είστε αλλεργικός σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του.

Δεν ενδείκνυται για παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών.

Ρινική συμφόρηση που οφείλεται σε κρυολόγημα
Χρησιμοποιείτε το προϊόν έως 6 φορές ημερησίως για ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση. Ψεκάστε σε κάθε ρουθούνι για τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο. Χρησιμοποιείστε το σε διάστημα 6 μηνών από το άνοιγμα.

Το Physiomer Express δε ξηραίνει, ούτε βλάπτει το ρινικό βλεννογόνο και δεν προκαλεί εξάρτηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ