Αντιφθειρικά (Για ψείρες), Παιδί, Φροντίδα Παιδιού

Paranix Extra Strong Spray Αγωγής 100ml

Κωδικός προϊόντος: 21273
17,37

3 σε απόθεμα

Αγωγή & προστασία κατά των φθειρών του τριχωτού της κεφαλής και των αυγών τους και δώρο κτένα.

Το Paranix Extra Strong Treats & Protects Spray χάρη στη τριπλή του δράση, όχι μόνο προκαλεί ασφυξία, αλλά και αφυδατώνει τις φθείρες και τα αυγά του τριχωτού της κεφαλής, ενώ είναι εύκολο να χτενιστεί και να ξεπλυθεί γιατί δεν έχει σιλικόνες.
Χάρη στη δράση της τεχνολογίας LPF, τα μαλλιά προστατεύονται από την επαναμόλυνση, ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος οι φθείρες να αναπτύξουν αντίσταση στα συστατικά του επειδή το Paranix Extra Strong Treats & Protects Spray δεν περιέχει εντομοκτόνα.
Το Paranix Extra Strong Treats & Protects Spray έχει αποδειχθεί 100% αποτελεσματικό έναντι των φθειρών του τριχωτού της κεφαλής σε 5 λεπτά και προστατεύει από πιθανές επαναμολύνσεις.

Άμεση δράση: Εξουδετερώνει τις φθείρες του τριχωτού της κεφαλής σε 5 λεπτά. Για να εξασφαλιστεί η επιτυχής αντιμετώπιση των κονίδων, αφήστε το για 10 λεπτά.
Προστασία: Η τεχνολογία LPF καθιστά τα μαλλιά ένα δυσάρεστο περιβάλλον για τις φθείρες και προστατεύει από την επαναμόλυνση μέχρι και 72 ώρες*.
Εύκολο στο χτένισμα και ξέβγαλμα: Δεν περιέχει σιλικόνη.

Δεν προκαλεί ανθεκτικότητα: Χωρίς εντομοκτόνα.
Για απαλά και λαμπερά μαλλιά.
100% αποτελεσματικό έναντι των φθειρών του τριχωτού της κεφαλής σε 5 λεπτά.
Εξουδετερώνει φθείρες και κόνιδες.
Προστατεύει από επαναμόλυνση μέχρι και 72 ώρες *.
Για χρήση από ενήλικες και παιδιά ηλικίας άνω των 12 μηνών.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.
Περιέχει κτένα.

Τρόπος χρήσης

  1. Χρησιμοποιώντας την ειδικά σχεδιασμένη κτένα Paranix, κατά των ψειρών του τριχωτού της κεφαλής που εσωκλείεται στη συσκευασία ελέγξτε τα μαλλιά, αφού τα χωρίσετε σε τούφες. Τα μαλλιά πρέπει να είναι στεγνά.
  2.  Ανακινήστε τη φιάλη πριν τη χρήση. Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα Paranix Extra Strong Spray απευθείας σε στεγνά μαλλιά. Εφαρμόστε το Spray ομοιόμορφα σε στεγνά μαλλιά, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Βεβαιωθείτε ότι καλύπτετε όλα τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Κάντε καλό μασάζ, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή του αυχένα και πίσω από τα αυτιά. Αφήστε το 5 λεπτά για τις ψείρες. Για να εξασφαλιστεί η επιτυχής αντιμετώπιση των κονίδων, αφήστε το για 10 λεπτά.
  3. Απλώστε επαρκή ποσότητα σαμπουάν σε ολόκληρη την επιφάνεια των μαλλιών, χωρίς προηγουμένως να τα έχετε βρέξει. Εν συνεχεία, προσθέστε λίγο νερό και λούστε τα μαλλιά επιμελώς. Ξεβγάλετε με ζεστό νερό.
  4. Πριν στεγνώσετε τα μαλλιά, χτενίστε τα επιμελώς με την ειδικά σχεδιασμένη κτένα Paranix για να απομακρύνετε τις ψείρες και τα αυγά τους. Καθαρίζετε την κτένα τακτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ