Αντιοξειδωτικά, Βιταμίνες, Βιταμίνη E, Καρδιά - Κυκλοφορικό, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Vitamin E 400 Sun 60 μαλακές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30087
32,77

Εξαντλημένο

Το σκεύασμα Sun-E™ της NOW περιέχει 400 IU D-άλφα τοκοφερόλη, μη εστεροποιημένη, η αντιοξειδωτική δράση της οποίας ενισχύει την υγεία του καρδιαγγειακού και ανοσοποιητικού συστήματος, των συνδέσμων και του δερματικού ιστού.

Η D-άλφα-τοκοφερόλη που περιέχει το σκεύασμα Sun-E™ είναι μία μορφή βιταμίνης Ε που λαμβάνεται από το έλαιο ηλιόσπορου.

Η βιταμίνη Ε προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, επιτρέποντας την καλύτερη ροή του αίματος προς την καρδιά. Εμποδίζει την αρτηριοσκλήρωση καθώς εισέρχεται στο μόριο της LDL χοληστερόλης, αναστέλλοντας την καταστροφική οξείδωση που προκύπτει από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών.

Η χρησιμότητα της βιταμίνης Ε σε όλους τους τύπους κυττάρων, είναι δεδομένη. Προστατεύει τις μεμβράνες των κυττάρων του αίματος, του νευρικού συστήματος, των σκελετικών μυών, και του αμφιβληστροειδούς χιτώνα του ματιού από τις αρνητικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών.

Ερευνητικές μελέτες έχουν καταδείξει ότι η έντονη σωματική άσκηση αυξάνει την παραγωγή ελευθέρων ριζών, οπότε η συμπληρωματική λήψη βιταμίνης Ε ενισχύει τον οργανισμό, μειώνοντας το οξειδωτικό στρες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Η αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε προσφέρει αντιγηραντική προστασία, προάγει την αναγέννηση νέων κυττάρων, και θωρακίζει το δέρμα ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα ημερησίως με το γεύμα, ως συμπλήρωμα διατροφής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ