Δυσπεψία, Καρδιά - Κυκλοφορικό, Λιπαρά Οξέα, Νευρικό Σύστημα, Οστά-Αρθρώσεις, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Ultra Omega-3 90 μαλακές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30163
34,22

Εξαντλημένο

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ανήκουν στην κατηγορία των λιπαρών οξέων που δεν μπορεί να συνθέσει το σώμα μας, άρα πρέπει να τα καταναλώνουμε από την καθημερινή μας διατροφή.

Το ιχθυέλαιο Ultra Omega-3 είναι παρασκευασμένο με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια που ανταποκρίνονται στα φαρμακευτικά πρότυπα παραγωγής και ελέγχου και εγγυώνται την ασφάλεια του προϊόντος.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από ιχθυέλαιο υποστηρίζουν:

  • Υγιή καρδιά και καρδιαγγειακή λειτουργία
  • Υγιείς αρθρώσεις και φυσιολογική ευελιξία
  • Υγεία του εγκεφάλου και φυσιολογική εστίαση και διάθεση
  • Υγιές δέρμα και υγιή κυκλοφορία του αίματος

Ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών μελετών έχει καταδείξει, ότι η αυξημένη κατανάλωση ωμέγα-3 λιπαρών οξέων βελτιώνει την ελαστικότητα των αρτηριακών τοιχωμάτων και συμβάλλει σε μείωση των επιβλαβών επιπέδων των τριγλυκεριδίων του πλάσματος.

Δεδομένου όι τα απαραίτητα λιπαρά οξέα βρίσκονται σε υψηλές συγκεντρώσεις στον εγκέφαλο, γίνεται πλέον κατανοητό, πόσο απαραίτητα είναι για την υγεία του νευρικού συστήματος και τη λειτουργία του εγκεφάλου. Επιπλέον, η ανεπάρκεια ωμέγα-3 λιπαρών οξέων μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ικανότητα μάθησης και μνήμης.

Σημείωση: Το φυσικό συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο της NOW περιέχει μοριακά απεσταγμένα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (75%). Προέρχεται κυρίως από σαρδέλες, αντζούγιες και σκουμπρί ανοιχτής θαλάσσης και έχει ελεγχθεί για την απουσία πιθανών βλαβερών μολυσματικών στοιχείων, όπως υδράργυρος, βαρέα μέταλλα, PCB’s και διοξίνες. Διατίθεται σε μαλακές κάψουλες εντεροδιαλυτής μορφής.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 μαλακές κάψουλες, δύο φορές ημερησίως με το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ