Αντιοξειδωτικά, Καρδιά - Κυκλοφορικό, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Ubiquinol 100mg 60 μαλακές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30022
65,87

Εξαντλημένο

Η ουμπικινόλη αποτελεί την ενεργό μορφή του συνενζύμου Q10. Το CoQ10 βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα υψηλής ενέργειας, τα μυικά και ιδιαίτερα τα καρδιακά μυικά κύτταρα.

Τα άτομα με καρδιακή ανεπάρκεια παρουσιάζουν χαμηλά επίπεδα CoQ10 στον οργανισμό τους. Ερευνητικές μελέτες υποδεικνύουν ότι η χρήση CoQ10 βελτιώνει τα συμπτώματα, τη λειτουργική ικανότητα και την ποιότητα ζωής σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια.

Η μελέτη Q-SYMBIO αποτελεί την πρώτη διπλή-τυφλή μελέτη που ερεύνησε τις θετικές επιπτώσεις του CoQ10 στη λειτουργική ικανότητα, στη νοσηρότητα και στη θνησιμότητα σε ασθενείς με χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια. Η μελέτη – διάρκειας 2 ετών – πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 420 ασθενών με καρδιακό επεισόδιο και παρουσιάστηκε στο Heart Failure 2013, το ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τα άτομα που λάμβαναν 100 mg CoQ10, τρεις φορές την ημέρα, παρουσίασαν καλύτερη εικόνα της καρδιακής τους υγείας. Συγκεκριμένα i) το CoQ10 συνέβαλε κατά 50%: στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης ανεπιθύμητων καρδιαγγειακών επεισοδίων και στη μείωση θανάτων ii) oι ασθενείς παρουσίασαν χαμηλότερα επίπεδα καρδιαγγειακής θνησιμότητας και νοσηλεύθηκαν λιγότερες φορές σε σχέση με τους υπόλοιπους ασθενείς iii) στην ομάδα που λάμβανε CoQ10 παρατηρήθηκαν λιγότερα ανεπιθύμητα συμβάντα σε σχέση με τα άτομα της άλλης ομάδας (placebogroup).

Το συμπλήρωμα διατροφής Ubiquinol 100 mg της NOW αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν σταθεροποιημένης ουμπικινόλης σε άμεσα βιοδιαθέσιμη μορφή για ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και βέλτιστη παραγωγή ενέργειας.

Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα ημερησίως σε συνδυασμό με ένα λιπαρό γεύμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ