Άνδρας, Για Άνδρες, Ενέργεια-Τόνωση, Σεξουαλική Τόνωση, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods TestoJack 200mg 60 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30230
38,63

2 σε απόθεμα

Το TestoJack 200™ απευθύνεται σε κάθε άνδρα που επιθυμεί να διατηρήσει την αναπαραγωγική του λειτουργία, τη σεξουαλική του επιθυμία και απόδοση.

Συνιστά ένα δυναμικό συνδυασμό βοτάνων που συμβάλλει στη διατήρηση της ανδρικής υγείας και ευεξίας. Χαρακτηριστικά, περιέχει μεταξύ άλλων:

◇ Τribulus: αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης στο ανθρώπινο σώμα καθώς περιέχει ένα φυσικό πρόδρομο της τεστοστερόνης, γνωστό ως protodioscin. Το Τribulus ενισχύει την παραγωγή της ωχρινοτρόπου ορμόνης, η οποία διεγείρει επίσης την παραγωγή τεστοστερόνης.

◇ Panax Ginseng: διατηρεί την ικανότητα παραγωγής ενέργειας και τεστοστερόνης σε σταθερά επίπεδα. Σύμφωνα με έρευνες, αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων σε άνδρες με μικρό ποσοστό αλλά και το χρονικό διάστημα των “υψηλών σπερματικών”.

◇ Muira Puama, γνωστό και ως Viagra του Αμαζονίου: χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως τονωτικό και φυσικό διεγερτικό, το οποίο φαίνεται να βοηθά στην ενίσχυση της στυτικής λειτουργίας και κατ’ επέκταση της σεξουαλικής υγείας.

◇ Tongat Ali: τα βιοενεργά ευρυπεπτίδια και δραστικά συστατικά του, ενισχύουν σύμφωνα με κλινικές μελέτες την αναπαραγωγική λειτουργία του άνδρα, ενώ διατηρούν τα επίπεδα τεστοστερόνης σε φυσιολογικά επίπεδα.

◇ Maca: αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και βοηθά στην υποστήριξη μιας υγιούς αναπαραγωγικής ζωής, ωστόσο, κλινικά στοιχεία δείχνουν ότι δεν ασκεί άμεση επίδραση στην ενδοκρινική λειτουργία.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 κάψουλες μία έως τρεις φορές ημερησίως με το φαγητό, κατά περίπτωση.

Σημείωση: Το σκεύασμα Testo Jack 200™ δεν ενδείκνυται σε άτομα που διατρέχουν σοβαρά θέματα υγείας και δεν προορίζεται για το γυναικείο φύλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ