Ανοσοποιητικό, Αντιοξειδωτικά, Αποτοξίνωση, Γαστρεντερικό Σύστημα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Super Colostrum 500mg 90 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30240
34,22

3 σε απόθεμα

Το Super Colostrum της NOW συνδυάζει το πρωτόγαλα με τα φυτικά συστατικά της αραβινογαλακτάνης του δυτικού αγριόπευκου, των φύλλων ελιάς και της ρίζας αστράγαλους, ώστε να παρέχει την πλήρη υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το πρωτόγαλα είναι πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνες IgG, IgM και IgA, λακτοφερίνη, PRPs, κυτοκίνες και βιταμίνες. Διαθέτει αντιφλεγμονώδη δράση, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην μείωση του πόνου από φλεγμoνές. Ακόμη, περιέχει δεσμευτικούς παράγοντες που καταστέλλουν την IgE, και ενεργούν για να προλάβουν ή να αποτρέψουν τυχούσες αλλεργικές αντιδράσεις.

Η οξείδωση των καταλοίπων του μεταβολισμού προκαλεί εκτεταμένες βλάβες στο DNΑ, οι οποίες οδηγούν στη γήρανση, τον καρκίνο και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες. Το χρόνιο οξειδωτικό στρες μπορεί να επιταχύνει τη γήρανση των ενδοθηλιακών κυττάρων. Το πρωτόγαλα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, όπως η γλουταθειόνη, καθώς και των προδρόμων της.

To πρωτόγαλα είναι πολύ γνωστό στον κόσμο του αθλητισμού ως μέσο για την αύξηση της άλιπης μάζας, ωστόσο, χωρίς τις επικίνδυνες παρενέργειες που προκαλούν τα στεροειδή. Βοηθά επίσης, τη γρήγορη επούλωση των αθλητικών τραυματισμών, αυξάνοντας την αναερόβια ισχύ, το χρόνο επίδοσης και απόδοσης σπριντ. Τέλος, το πρωτόγαλα ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς αποτοξίνωσης του οργανισμού, αρχίζοντας από το γαστρεντερικό σωλήνα με έναν πολύ υγιεινό και αποτελεσματικό τρόπο.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 κάψουλες δύο φορές ημερησίως, κατά προτίμηση πριν από τα γεύματα.

Προειδοποίηση: To προϊόν δεν ενδείκνυται σε άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη ή με ευαισθησία στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ