Αντιγήρανση, Αντιοξειδωτικά, Καρδιά - Κυκλοφορικό, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Resveratrol liquid 150mg 473ml

Κωδικός προϊόντος: 30181
45,12

Εξαντλημένο

Η ρεσβερατρόλη είναι μία πολυφαινόλη που βρίσκεται κυρίως στη φλοίδα των κόκκινων σταφυλιών ή ορισμένων μούρων, και είναι ευρέως γνωστή για τις αντιγηραντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της.

Η ρεσβερατρόλη παίζει προστατευτικό ρόλο στην καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητα της ρεσβερατρόλης σε αντιοξειδωτικoύς παράγοντες, καταπολεμά την επίδραση των ελευθέρων ριζών που οδηγούν σε πρόωρη καταστροφή των υγιών κυττάρων και σε ένα σύνολο εκφυλιστικών παθήσεων.

Η Natural Resveratrol της NOW Foods με τη μορφή συμπυκνωμένου χυμού, περιέχει έναν πλούσιο συνδυασμό πολυφαινολών και προανθοκυανιδίνων (OPC’s), τα οποία παρέχουν ισχυρή καρδιαγγειακή και κυτταρική προστασία στον ανθρώπινο οργανισμό.

Δοσολογία

Ανακινείστε καλά πριν από τη χρήση. Λαμβάνετε 1 κουταλιά της σούπας (15 mL), μία έως δύο φορές ημερησίως. Καταναλώστε απευθείας ή αναμείξτε με νερό ή χυμό.

Προειδοποίηση: Μπορεί να προκαλέσει πεπτικές διαταραχές μόνο σε εξαιρετικά ευαίσθητους οργανισμούς. Εάν παρουσιαστεί γαστρεντερική δυσφορία, διακόψτε τη χρήση του προϊόντος.

To προϊόν περιέχει ξυλιτόλη. Η ξυλιτόλη είναι φυλική για τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά εξαιρετικά τοξική για τα ζώα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ