1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Νευρικό Σύστημα
  5. Now Foods Passion Flower Extract 350 mg 90 φυτικές κάψουλες
Άσθμα, Αϋπνία - Στρες, Νευρικό Σύστημα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Passion Flower Extract 350 mg 90 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30210
29,46

Εξαντλημένο

Το Passion flower (Passiflora incarnata) ή λουλούδι του πάθους είναι ένα γηγενές φυτό της Βόρειας Αμερικής που συναντάται στις Μεσοδυτικές και στις Νοτιοανατολικές πολιτείες της Αμερικής.

Χρησιμοποιείται παραδοσιακά από τους γηγενείς πληθυσμούς της Βόρειας και Νότιας Αμερικής ως ένα φυτοβότανο με κατευναστική επίδραση.

Το εκχύλισμα μεθανόλης των φύλλων, των βλαστών, και των ανθέων περιέχει ισχυρά φλαβονοειδή, στερόλες, ολορογενικό οξύ, πτητικό έλαιο και ίχνη αλκαλοειδών. Θεωρείται χρήσιμο για την προσωρινή ανακούφιση της υπερβολικής νευρικότητας, του άγχους, της υπερέντασης, των κρίσεων, της υστερίας, της αϋπνίας, του άσθματος, των διαταραχών που σχετίζονται με σπασμούς, και του συνδρόμου υπερκινητικότητας. Οι ρίζες δεν εμφανίζουν τις παραπάνω ιδιότητες, ενώ τα φύλλα φαίνεται να περιέχουν την πιο υψηλή συγκέντρωση δραστικών ουσιών.

Σημείωση: Το Πανεπιστήμιο του Maryland Medical Center υποστηρίζει ότι το εκχύλισμα Passion Flower αυξάνει τα επίπεδα του GABA, μία χημική ουσία στον εγκέφαλο που προάγει τη χαλάρωση.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως όπως απαιτείται.

Προειδοποίση: Τo εκχύλισμα Passion flower μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει υπνηλία. Σε περίπτωση που λαμβάνετε κατασταλτικά φάρμακα, συμβουλευτείτε το θεράποντα γιατρό σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ