Καρδιά - Κυκλοφορικό, Οστά-Αρθρώσεις, Πίεση, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Nattokinase 100mg 60 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30012
49,15

Εξαντλημένο

To nattokinase είναι ένα ένζυμο που απομονώνεται από το natto, ένα παραδοσιακό ιαπωνικό τρόφιμο σόγιας.

Πρόσφατες κλινικές και μη κλινικές μελέτες υποδεικνύουν ότι το ένζυμο nattokinase υποστηρίζει την εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς, και προάγει τη φυσιολογική αιματική ροή του καρδιαγγειακού συστήματος.

Το nattokinase διασπά τους υφιστάμενους θρόμβους με τη διάλυση της φιβρίνης, η οποία συνδέει τα αιμοπετάλια μεταξύ τους. Ενεργεί ως πλασμίνη, το μόνο ένζυμο που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα, και αποδομεί τη φιβρίνη. Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή πλασμίνης μειώνεται, καθιστώντας έτσι τη συμπληρωματική λήψη natto ως τον ιδανικό αντικαταστάτη. Το nattokinase ενισχύει την παραγωγή της πλασμίνης και άλλων παραγόντων πήξης του αίματος, συμπεριλαμβανομένης της ουροκινάσης. Σύμφωνα με μελέτες, το ένζυμο nattokinase μειώνει, επίσης, τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης, παρεμποδίζοντας το μετατρεπτικό ένζυμο της αγγειοτενσίνης (ACE). Η αγγειοτενσίνη αναγκάζει τα αιμοφόρα αγγεία να στενεύουν, και την αρτηριακή πίεση να αυξάνεται.

Κάθε δόση Nattokinase 100 mg της NOW αποδίδει 2000 FU (ινωδολυτικές μονάδες), προκειμένου να βοηθήσει τους παράγοντες πήξης του αίματος να κρατηθούν εντός φυσιολογικών ορίων.

Προειδοποίηση: Η λήψη Nattokinase δεν ενδείκνυται σε άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα ή φάρμακα που «αραιώνουν το αίμα» (όπως η ασπιρίνη, η βαρφαρίνη, η ηπαρίνη) και/ή εμφανίζουν συνεχή προβλήματα αιμορραγίας ή πήξης του αίματος (όπως ενεργό έλκος, πρόσφατη χειρουργική επέμβαση, τραύμα, αιμοφιλία).

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 κάψουλα μία έως δύο φορές ημερησίως με άδειο στομάχι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ