Μαλλιά-Δέρμα-Νύχια, Οστά-Αρθρώσεις, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods MSM 1500mg 100 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 30044
22,44

Εξαντλημένο

Το MSM (Methylsulphonylmethane) είναι ένα φυσικό συστατικό σχεδόν όλων των φρούτων, λαχανικών, θαλασσινών και του κρέατος.

Οι μέθοδοι μεταποίησης των τροφίμων μειώνουν τα επίπεδα θείου, καθιστώντας τη λήψη συμπληρωμάτων απαραίτητη όσο ποτέ.

Η συμπληρωματική λήψη MSM σχετίζεται με τη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, του λύκου και άλλων αυτοάνοσων παθήσεων. Σε συνδυασμό με άλλα συμπληρώματα, όπως η SAMe και η θειική γλυκοζαμίνη, το MSM μπορεί να είναι χρήσιμο ως προς την αντιμετώπιση της χρόνιας οσφυαλγίας, η οποία προκύπτει από την ένταση των μυών, το διάστρεμμα συνδέσμων ή τις πρόωρες εκφυλιστικές αλλαγές που επηρεάζουν δραματικά τις αρθρώσεις και τους μεσοσπονδύλιους δίσκους.

Το MSM βοηθά στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου στην πλάτη και αποτελεί ένα ζωτικό στοιχείο για το σχηματισμό συνδετικών ιστών, όπως του αρθρικού χόνδρου. Μπορεί να ληφθεί αυτούσιο ή σε συνδυασμό με άλλα κοινά συμπληρώματα διατροφής.

Σημείωση: Το ΜSM συνιστά μία φυσικά προερχόμενη, οργανική ένωση του θείου, η οποία δε σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τα ανόργανα θειούχα, θειώδη και θειικά, στα οποία αρκετοί οργανισμοί είναι αλλεργικοί. To MSM 1500 mg της NOW Foods έχει ελεγχθεί ώστε να διαθέτει καθαρότητα σε ποσοστό της τάξεως 99,7%.

Δοσολογία

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 2 ταμπλέτες μία έως δύο φορές ημερησίως με τα γεύματα. Εάν παρουσιαστούν αέρια του εντέρου, μειώστε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ