Αϋπνία - Στρες, Βιταμίνες, Βιταμίνη Β, Νευρικό Σύστημα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Mood Support 90 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30226
26,33

2 σε απόθεμα

Το Mοοd Support είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συμπληρώματα διατροφής, καθώς περιέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά και εκχυλίσματα βοτάνων, τα οποία προάγουν την καλή διάθεση και συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Η συγκεκριμένη φόρμουλα περιέχει εκχύλισμα St. John’s wort ή αλλιώς βαλσαμόχορτο, την αποτελεσματικότητα του οποίου υποστηρίζουν πολλές έρευνες σε περιπτώσεις ήπιας έντασης συμπτωμάτων κατάθλιψης. Το εκχύλισμα St. John’s wort χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση καταστάσεων ψυχικής υγείας, και νευραλγιών. Συμβάλλει στην ισορροπία της διάθεσης, στην ενίσχυση του αισθήματος της ηρεμίας, αλλά και στην υποστήριξη ενός υγιούς ύπνου. Η υπερικίνη, ενεργό συστατικό του St. Johns Wort, βοηθάει τον εγκέφαλο να παράγει σεροτονίνη, προκαλώντας και διατηρώντας με φυσικό τρόπο το αίσθημα ευεξίας, ωστόσο, με πολύ λιγότερες παρενέργειες από αυτές των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Επιπλέον, περιέχει βιταμίνη Β, ταυρίνη, τυροσίνη, GABA, και άλλα πολύτιμα συστατικά, τα οποία είναι γνωστά για την κατευναστική τους επίδραση στο νου και το σώμα, γεγονός που το καθιστά ένα μοναδικό προϊόν στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό.

Προειδοποίηση: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Μεγαλύτερες ποσότητες μπορεί να προκαλέσουν φωτοευαισθησία (ερυθρότητα του δέρματος) κατά την έκθεση σε ισχυρό ηλιακό φως ή κατά τη διάρκεια έκθεσης σε συσκευές solarium. Το βαλσαμόχορτο είναι γνωστό ότι αλληλεπιδρά με αντικαταθλιπτικά, αντισυλληπτικά, ανοσοκατασταλτικά, αντιπηκτικά, αντιεπιληπτικά φάρμακα και χημειοθεραπευτικούς παράγοντες ή συνταγογραφούμενα φάρμακα και άλλα συμπληρώματα διατροφής. Το προϊόν μπορεί να προκαλέσει υπνηλία. Δε συνίσταται η λήψη του σε συνδυασμό με αλκοολούχα ποτά, ηρεμιστικά, αντικαταθλιπτικά φάρμακα και/ή κατά την οδήγηση ή χειρισμό βαρέων οχημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ