Αντιοξειδωτικά, Για Γυναίκες, Εμμηνόπαυση, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Menopause Support 90 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30225
26,33

Εξαντλημένο

Η φόρμουλα Menopause Support αποτελεί ένα υποκατάστατο φυτοορμονικής θεραπείας, χωρίς παρενέργειες, σχεδιασμένo αποκλειστικά από τους πιστοποιημένους διατροφολόγους της NOW Foods.

Η σύνθεση του περιέχει βασικά ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, τα οποία διατηρούν τις γυναικείες ορμόνες σε φυσιολογικά επίπεδα.

Κάθε κάψουλα περιλαμβάνει τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα βοτάνων και άλλα διατροφικά στοιχεία, τα οποία μετριάζουν τα διάφορα δυσάρεστα συμπτώματα κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, όπως οι εξάψεις, η νευρικότητα, η αϋπνία και οι ψυχολογικές διαταραχές. Επιπλέον, συμβάλλουν στη φυσική σύνθεση των οιστρογόνων και στη ρύθμιση του ανωμάλου εμμηνορρυσιακού κύκλου, προστατεύοντας την υγεία των οστών.

Η φόρμουλα αυτή αποτελεί μία εναλλακτική λύση στην ορμονοθεραπεία, όταν μία γυναίκα περνάει από τα στάδια της προεμμηνορρυσιακής δυσφορίας, της δυσμηνόρροιας και της εμμηνόπαυσης. Μία φυσιολογική εξέλιξη του θαυμαστού κύκλου ζωής κάθε γυναίκας.

Σημείωση: Για μία ολοκληρωμένη διατροφική υποστήριξη συνίσταται η συμπληρωματική λήψη EveTM Multi Vitamin της NOW Foods.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 3 κάψουλες ημερησίως όπως απαιτείται.

Προειδοποίηση: Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας σε περίπτωση που λαμβάνετε αντιπηκτικά φάρμακα. Το προϊόν μπορεί να προκαλέσει υπνηλία σε ευαίσθητoυς οργανισμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ