Αθλητές, Αποτοξίνωση, Ήπαρ (Συκώτι), Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Liver Refresh 90 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30256
39,33

1 σε απόθεμα

Η φόρμουλα Liver Refresh™ διαθέτει έναν μοναδικό συνδυασμό βοτάνων και ενεργών διατροφικών στοιχείων που ενδυναμώνουν την ηπατική λειτουργία και συντελούν στην αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων. Πιο συγκεκριμένα:

Περιέχει ένα σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών φλαβονοειδών με ηπατοπροστατευτικές ιδιότητες που απομονώνεται από τους καρπούς του γαϊδουράγκαθου (Milk Thistle – Silybum marianum). Η φυτική αυτή ουσία (Silymarin) περιλαμβάνει σταθεροποιητικούς παράγοντες για τις κυτταρικές μεμβράνες, ενισχυτικούς παράγοντες για την έκκριση της χολής και συστατικά που προλαμβάνουν τη μείωση των ενδογενών αντιοξειδωτικών του οργανισμού.

Επίσης, περιέχει N-ακετυλοκυστεΐνη (NAC/N-Acetyl Cysteine) και L-μεθειονίνη (L-methionine), δύο αμινοξέα που διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στην παραγωγή γλουταθειόνης στο ήπαρ. Η γλουταθειόνη (Glutathione, GSH) είναι το κυριότερο ενδογενές αντιοξειδωτικό που παράγεται από τα κύτταρα, συμμετέχοντας στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και των ενεργών μορφών του οξυγόνου, ενώ συντηρεί και εισαγόμενα αντιοξειδωτικά, όπως οι βιταμίνες C και E στις αναγμένες (ενεργές) μορφές τους. Ρυθμίζει τον κύκλο του μονοξειδίου του αζώτου και επιδρά σε μεταβολικές και βιοχημικές αντιδράσεις όπως η σύνθεση και επισκευή του DNA, η πρωτεϊνοσύνθεση, η σύνθεση προσταγλανδίνης, η μεταφορά αμινοξέων και η ενεργοποίηση ενζύμων. Για τον λόγο αυτό, κάθε σύστημα του σώματος μπορεί να επηρεασθεί από την κατάσταση του συστήματος της γλουταθειόνης, ιδίως το ανοσοποιητικό, το νευρικό, το γαστρεντερικό σύστημα και οι πνεύμονες.

Επί πρόσθετα, περιέχει πλήθος βοτάνων, όπως Schisandra, Bladderwrack, Scute με παρόμοια ηπατοπροστατευτική δράση.

Setria™ is a trademark of KYOWA HAKKO BIO CO., LTD.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 3 κάψουλες ημερησίως με το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ