Αντιοξειδωτικά, Βιταμίνες, Ενέργεια-Τόνωση, Μέταλλα, Πολυβιταμίνες, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Liquid Multi Tropical 473.6ml Πορτοκάλι

Κωδικός προϊόντος: 30142
45,90

1 σε απόθεμα

Στο σημερινό κόσμο των επεξεργασμένων τροφίμων και και των πολλαπλών ρόλων στους οποίους καλούμαστε να ανταποκριθούμε, πολλοί από εμάς, δε λαμβάνουμε την καθημερινή συνιστώμενη ποσότητα βιταμινών, μετάλλων και άλλων διατροφικών στοιχείων.

Οι πολυβιταμίνες βοηθούν στην κάλυψη των διατροφικών μας αναγκών, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος θρεπτικών συστατικών για ενέργεια, τόνωση και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.

Η Liquid Μulti αποτελεί μία μοναδική πολυβιταμινούχος φόρμουλα που περιλαμβάνει 12 βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία σε έναν αρμονικό συνδυασμό συστατικών που συμπληρώνει επαρκώς τις διατροφικές ανάγκες όλης της οικογένειας!

Η ιδιαιτερότητα της Liquid Μulti συνίσταται στη χρήση πρωτεΐνης καστανού ρυζιού ως σταθεροποιητικό μέσο για την επίτευξη της μέγιστης βιοδιαθεσιμότητας και απορροφησιμότητας των βιταμινών, μετάλλων και φυτοστοιχείων. Επιπλέον είναι εμπλουτισμένη με το γλυκαντικό στοιχείο ξυλιτόλη, ώστε να έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη ενώ διαθέτει χαρακτηριστικό φυσικό άρωμα από πορτοκάλι που αφήνει υπέροχη γεύση στο στόμα.

Σημείωση: Δεν περιέχει σίδηρο. Κατάλληλη για άτομα που αποφεύγουν την πρόσληψη σιδήρου ή τα ενισχυμένα με σίδηρο επεξεργασμένα τρόφιμα (π.χ. ασθενείς με μεσογειακή αναιμία ή με νευροεκφυλιστικές παθήσεις).

* Ερευνητικές μελέτες υποδεικνύουν ότι τα θρεπτικά συστατικά που προέρχονται από υγρές πηγές είναι πιο εύκολο να απορροφηθούν σε σχέση με τις στερεές.

Δοσολογία

Ανακινείτε καλά πριν από τη χρήση.

Ενήλικες: λαμβάνετε 1 κ.σ. (15 mL) ημερησίως με το γεύμα. Παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω: χορηγείτε 1 κ.γ. (5 mL) ημερησίως με το γεύμα.

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ