Αμινοξέα, Βιταμίνες, Βιταμίνη D, Βιταμίνη E, Βιταμίνη Α, Μαλλιά-Δέρμα-Νύχια, Οστά-Αρθρώσεις, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Liquid Hyaluronic Acid 100 mg 473ml

Κωδικός προϊόντος: 30039
55,72

Εξαντλημένο

To υαλουρονικό οξύ (Hyaluronic Acid) είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό που εντοπίζεται σε κάθε ιστό του σώματος, όπως το δέρμα, οι χόνδροι και τα υγρά των ματιών.

Εμφανίζεται, επίσης, στο αρθρικό υγρό και σε ακόμα μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στους συνδετικούς ιστούς. Χρησιμεύει ως λιπαντικό των αρθρώσεων και παίζει καθοριστικό ρόλο ως αντισταθμιστικό των εφαρμοζόμενων δυνάμεων συμπίεσης στην άρθρωση.

Το Liquid Hyaluronic Acid της ΝΟW Foods περιέχει, επίσης, βιταμίνες D, Α και Ε, αμινοξέα και άλλα θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για το σχηματισμό του κολλαγόνου των χόνδρων ώστε να βοηθάει στην αντιμετώπιση της οστεοραθρίτιδας και άλλων κοινών διαταραχών. Επιπλέον, η υδρόφιλη ιδιότητά του είναι πολύ σημαντική στην ενυδάτωση του δέρματος, τη διατήρηση της υγρασίας του καθώς και την επούλωση πληγών ή άλλων δερματικών φλεγμονών.

Σημείωση: Το Hyaluronic Acid της NOW αποτελεί προϊόν μικροβιακής ζύμωσης και κρίνεται κατάλληλο για χορτοφάγους.

Δοσολογία

Ανακινείτε καλά πριν από τη χρήση. Λαμβάνετε 1 κουταλιά της σούπας (15 mL), μία έως δύο φορές ημερησίως. Καταναλώνεται απευθείας ή αναμεμειγμένο με λίγο νερό ή χυμό.

Προειδοποίηση: To Hyaluronic Acid δε συνίσταται σε άτομα που εμφανίζουν γλαύκωμα. Περιέχει ξυλιτόλη. Η ξυλιτόλη είναι φιλική για τον άνθρωπο αλλά εξαιρετικά τοξική για τα ζώα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ