Αδυνάτισμα, Ήπαρ (Συκώτι), Καύση Λίπους, Νευρικό Σύστημα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες, Χοληστερίνη

Now Foods Lecithin 1200mg 100 μαλακές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30179
13,12

1 σε απόθεμα

Η λεκιθίνη είναι μία ασφαλής και υγιεινή ουσία που συντίθεται από τη χολίνη και την ινοσιτόλη.

Η χολίνη και η ινοσιτόλη είναι συστατικά των φωσφολιπιδίων (δομικά στοιχεία των μεμβρανών των κυττάρων), και ισχυροί λιποτροπικοί παράγοντες που χρησιμοποιούνται στη λιπώδη διήθηση του ήπατος (για να καθαρίζουν το ήπαρ) και την αθηρωμάτωση των αγγείων.

Η ινοσιτόλη παρεμβαίνει θετικά στη δομή των κυτταρικών μεμβρανών, τον έλεγχο του μεταβολισμού λιπών και σακχάρων, την εύρυθμη λειτουργία των νευρικών κυττάρων, και τη διαδικασία της κυτταρικής αύξησης και απέκκρισης. Επιπλέον, η ινοσιτόλη διαθέτει μία ηρεμιστική επίδραση στο νευρικό σύστημα και μπορεί να είναι χρήσιμη για τη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης.
Η χολίνη είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του νευροδιαβιβαστή του εγκεφάλου ακετυλοχολίνη, τις σηματοδοτήσεις των κυτταρικών μεμβρανών (φωσφολιπιδίων), τη μεταφορά λιπιδίων (λιποπρωτεΐνες) και τον μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης. Η χολίνη μπορεί να είναι ωφέλιμη σε ασθενείς µε διαταραγµένη χολινεργική µετάδοση (π.χ δυσκινησία, νόσο του Alzheimer, διαταραχές µνήµης κ.τ.λ).

Η λεκιθίνη βρίσκεται σε μία ευρεία ποικιλία τροφίμων. Οι πλουσιότερες πηγές λεκιθίνης είναι τα αυγά, το συκώτι μοσχαριού, η σόγια, ο σπόρος του σιταριού και τα φιστίκια. Η Lecithin της NOW Foods προέρχεται από φυτική σόγια.
Σημείωση: Η λεκιθίνη ως λιποτροπικός παράγοντας χρησιμοποιείται για τη μείωση των λιπιδίων του αίματος και κυρίως των τριγλυκεριδίων. Δε συνεισφέρει στη μείωση του αποθηκευμένου λίπους του οργανισμού και έτσι δεν παίζει ρόλο στο αδυνάτισμα.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 3 μαλακές κάψουλες μία έως δύο φορές ημερησίως, ως συμπλήρωμα διατροφής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ