Αθλητές, Αντιοξειδωτικά, Αποτοξίνωση, Μαλλιά-Δέρμα-Νύχια, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods L-Cysteine 500mg 100 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 30080
31,09

Εξαντλημένο

Η L-Κυστεΐνη είναι ένα μη απαραίτητο θειούχο αμινοξύ που αποτελεί σημαντικό συστατικό των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος. Κύριο χαρακτηριστικό της δράσης της, είναι η συμβολή της στη δομή των πρωτεϊνών και στο σχηματισμό του κολλαγόνου.

Η L-Κυστεΐνη εκτελεί διάφορες λειτουργίες στο σώμα. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή ταυρίνης και γλουταθειόνης. Η ταυρίνη παίζει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του νευρικού συστήματος και βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, στη διατήρηση της καλής όρασης, ενώ ενισχύει τη θερμογένεση και την οικοδόμηση των μυών. Η γλουταθειόνη παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό παράγοντα που εξασφαλίζει υγιή κυτταρική λειτουργία. Η συμπληρωματική λήψη L-Κυστεΐνης αυξάνει τα επίπεδα της Ν-Ακετυλο-Κυστεΐνης (NAC). Η Ν-Ακετυλο-Κυστεΐνη είναι γνωστό ότι αυξάνει τα επίπεδα γλουταθειόνης στο αίμα και συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Η L-Κυστεΐνη μπορεί, επίσης, να μετατραπεί σε γλυκόζη όταν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα είναι χαμηλά. Η μετατροπή αυτή μπορεί να ενισχύσει την αντοχή των αθλητών. Η σωματική άσκηση είναι γνωστό ότι αυξάνει το οξειδωτικό στρες και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανοσοκαταστολή. Η αντιοξειδωτική δράση της L-Κυστεΐνης μπορεί να βοηθήσει στη γρήγορη αποκατάσταση.

Τα συμπληρώματα L-Κυστεΐνης μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη Β6, ασβέστιο και σελήνιο. H L-Cysteine της ΝΟW είναι ενισχυμένη με βιταμίνη Β-6 και βιταμίνη C.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα μία έως τρεις φορές ημερησίως όπως απαιτείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ