1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Βιταμίνες
  4. Αμινοξέα
  5. Now Foods L-Arginine 500mg 100 κάψουλες
Αθλητές, Αμινοξέα, Άνδρας, Αργινίνη, Βιταμίνες, Σεξουαλική Τόνωση, Συμπληρώματα

Now Foods L-Arginine 500mg 100 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30083
15,78

Εξαντλημένο

H L-αργινίνη είναι ένα “υπό όρους” απαραίτητο βασικό αμινοξύ που συντίθεται από το ανθρώπινο σώμα, και εμπλέκεται κατά κύριο λόγο στο μεταβολισμό των μυών, την απέκκριση της ουρίας, και τη σύνθεση του DNA.

H L-αργινίνη είναι σημαντική για την:

  • παραγωγή της αυξητικής ορμόνης διεγείροντας την υπόφυση,
  • παραγωγή του σπέρματος συμμετέχοντας στο σπέρμα και το σπερματικό υγρό,
  • ενίσχυση της ευαισθησίας του ατόμου στην ινσουλίνη,
  • βελτίωση του μυϊκού τόνου,
  • επούλωση των πληγών διεγείροντας τον σχηματισμό κολλαγόνου, και
  • διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της αρτηριακής πίεσης ως μέσο παραγωγής μονοξειδίου του αζώτου.

Η L-αργινίνη είναι το πρωταρχικό συστατικό που χρησιμοποιείται ως βάση για το σχηματισμό μονοξειδίου του αζώτου. Το μονοξείδιο του αζώτου αυξάνει τη ροή του αίματος και μειώνει τη δυσκαμψία και τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων.

Συχνά, η συμπληρωματική λήψη L-αργινίνης καθίσταται απαραίτητη. Σε περιπτώσεις υπερβολικής λήψης L-λυσίνης, πρωτεϊνικού υποσιτισμού, εγκαυμάτων και μολύνσεων, παρουσιάζεται ανεπάρκεια L-αργινίνης. Τα συμπτώματα ανεπάρκειας περιλαμβάνουν τη φτωχή θεραπεία των τραυμάτων, την απώλεια των μαλλιών, τα εξανθήματα, τη δυσκοιλιότητα και το λιπώδες ήπαρ.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 κάψουλες, 2 φορές ημερησίως μεταξύ των γευμάτων ή λίγο πριν την ώρα του ύπνου. Συνδυάστε με ένα ρόφημα υδατανθράκων για μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα από τον οργανισμό.

Προειδοποίηση: To προϊόν δεν ενδείκνυται σε άτομα που εμφανίζουν γλαύκωμα ή ιό του απλού έρπητος. Αντενδείκνυται σε περίπτωση εμφράγματος του μυοκαρδίου ή στεφανιαίας νόσου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ