Οι διατροφικές ανάγκες ενός παιδιού στη φάση της ανάπτυξης, απαιτούν μεγάλη προσοχή, ειδικά κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων της ζωής του.

Διατροφικά συμπληρώματα, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, μέταλλα και άλλα απαραίτητα στοιχεία, παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του σκελετού, την εγκεφαλική λειτουργία και τη σωστή ανάπτυξη των ζωτικών του οργάνων.

Δυστυχώς, τα παιδιά δεν προτιμούν τροφές πλούσιες και θρεπτικές, όπως τα όσπρια και τα λαχανικά, με αποτέλεσμα να έχουν σημαντικές ελλείψεις στη διατροφή τους. Η παιδική πολυβιταμίνη Kid Vits της NOW είναι μία μασώμενη πολυβιταμίνη με υπέροχη φυσική γεύση μούρων, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά και εφήβους, που αδυνατούν να προσλάβουν από τη διατροφή τους όλα τα απαραίτητα συστατικά για την ενίσχυση του σκελετού και του οργανισμού.

Περιέχει βιταμίνες A, B-Complex, C, D και Ε και πολύτιμα μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο αλλά και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται ένας νεανικός οργανισμός, για να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας θα είναι γερό και δυνατό!

Δοσολογία

Παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω: χορηγείτε 2 μασώμενες ταμπλέτες ημερησίως με το φαγητό. Παιδιά ηλικίας από 1 έως 3 ετών: χορηγείτε 1 ή 2 μασώμενες ταμπλέτες ημερησίως με το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ