Ανοσοποιητικό, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Immune Renew 90 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30177
26,33

Εξαντλημένο

Το Immune Renew™ της NOW είναι ένα σκεύασμα που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αποτελείται από το εκχύλισμα της ρίζας astragalus και ένα μείγμα μανιταριών με υψηλή περιεκτικότητα σε β-γλυκάνες.

Πιο συγκεκριμένα:

Το μείγμα 8 οργανικών μανιταριών παρέχει πρόσθετη υποστήριξη στο ανοσοποιητικό σύστημα, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε 1,3 β-γλυκάνες. Οι 1,3 β-γλυκάνες είναι ιδιαίτερα πολύτιμες για την υγιή αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ωστόσο, η έλλειψή τους από το σύγχρονο διατροφικό πλάνο, δυστυχώς, ολοένα και αυξάνεται.

Το εκχύλισμα της ρίζας Astragalus περιέχει φλαβονοειδή, ελεύθερα αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, πολυφαινόλες, γλυκοζίτες, πολυσακχαρίτες, χολίνη και β-σιτοστερόλη. Μάλιστα, θεωρείται ένα ισχυρό τονωτικό του μεταβολισμού και της πέψης, ωστόσο, χρησιμοποιείται παραδοσιακά και για την ταχεία επούλωση των πληγών από τραυματισμούς και εγκαύματα.

Μη κλινικές μελέτες υποδεικνύουν ότι η ρίζα astragalus υποστηρίζει μία σειρά λειτουργιών του υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος, όπως της ενίσχυσης των Τ-κυττάρων και της φυσικής δραστηριότητας των φυσικών “φονικών κυττάρων”. Τα ΝΚ κύτταρα (Natural Killer cells) ονομάζονται έτσι, επειδή καταστρέφουν τα ανθυγιεινά κύτταρα του σώματος, σε πρακτικό επίπεδο, μόνο με την επαφή!

Σημείωση: Το Immune Renew™ της NOW Foods διαθέτει το διατροφικό προφίλ που απαντάται σε αυθεντικές φυσικές με υψηλή συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών (Genuine Whole Food).

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 κάψουλα μία έως δύο φορές ημερησίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ