Αιμορροϊδες, Καρδιά - Κυκλοφορικό, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες, Φλεβίτιδα - Κιρσοί, Χοληστερίνη

Now Foods Hawthorn Berry 540 mg 100 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30208
13,12

Εξαντλημένο

Το Hawthorn Βerry ή κράταιγος είναι ένας δενδρώδης αγκαθωτός θάμνος που συναντάται στα αραιά δάση όλης της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής. Τα ενεργά του συστατικά είναι βιοφλαβονοειδή (ρουτίνη, κερσετίνη), τριτερπενοειδή, κυανιούχοι γλυκοζίτες, αμίνες (τριμεθυλαμίνη, μόνο στα άνθη), πολυφαινόλες, κουμαρίνες και τανίνες.

Ο καρπός του κράταιγου ερευνάται για την ικανότητά του να αυξάνει την αντοχή σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια τύπου ΙΙ. Η πλειοψηφία πολλών ερευνητικών μελετών έχει καταδείξει βελτίωση των κλινικών συμπτωμάτων (π.χ. κόπωση, αίσθημα παλμών, δύσπνοια κατά την άσκηση), αύξηση της αντοχής και της απόδοσης κατά τη σωματική εξάντληση.

Παραδοσιακά, ο κράταιγος χρησιμοποιείται ως προς την αντιμετώπιση παθήσεων που σχετίζονται με την καρδιά, την ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, τη ρύθμιση της υψηλής χοληστερόλης, τη μείωση του άγχους και της ανησυχίας, την ανακούφιση των συμπτωμάτων της νεφρολιθίασης, τη βελτίωση των γαστρεντερικών λοιμώξεων και της κατάστασης των κιρσωδών φλεβών.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 κάψουλες τρεις φορές ημερησίως με το φαγητό.

Προειδοποίηση: Το Hawthorn Βerry μπορεί να αλληλεπιδράσει με πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα που αφορούν τη θεραπεία καρδιαγγειακών νόσων.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο καρδιακό νόσημα ή λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, συμβουλευτείτε το θεράποντα γιατρό σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ