Μαλλιά-Δέρμα-Νύχια, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Hair Skin & Nails 90 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30266
49,15

Εξαντλημένο

H κλινικά προηγμένη φόρμουλα Hair, Skin & Nails της NOW Solutions περιέχει το τυποποιημένο συστατικό Cynatine ΗΝS, μία εξελιγμένη μορφή διαλυμένης και βιοδιαθέσιμης κερατίνης, κλινικά αποδεδειγμένη και δοκιμασμένη για να υποβοηθά στο μέγιστο βαθμό την ενδυνάμωση των μαλλιών, τη φωτεινότητα και την μείωση της ευθραυστότητας.

Η Cynatine HNS υποβοηθά, επίσης, στη διατήρηση υγιών και ανθεκτικών νυχιών, καθώς και στην ελαστικότητα του δέρματος. H κερατίνη είναι η ονομασία που έχει δοθεί σε μία οικογένεια ινωδών πρωτεϊνών, οι οποίες αποτελούν το κύριο δομικό συστατικό της εξωτερικής στοιβάδας του δέρματος. Η κερατίνη είναι, επίσης, ένα σημαντικό συστατικό των μαλλιών και των νυχιών. Η κερατίνη, όπως όλες οι πρωτεΐνες, αποτελείται από διάφορα αμινοξέα και βρίσκεται ως μαλακή και εύκαμπτη στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια.

Το συστατικό Cynatine HNS είναι μία φυσική διαλυμένη κερατίνη που προέρχεται από το μαλλί των προβάτων από μία τυποποιημένη μέθοδο παραγωγής που διατηρεί την ακεραιότητα της κερατίνης. Αυτή η μοναδική κερατίνη είναι ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμη, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματική για την προστασία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Επιπλέον, το συστατικό αυτό παρέχει επιπρόσθετα αντιγηραντικά οφέλη μέσω της ικανότητάς του να υποστηρίζει την παραγωγή της γλουταθειόνης και της υπεροξειδικής δισμουτάσης (SOD), τα οποία βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών και στην προστασία ενάντια στη φθορά του γήρατος. Εκτός του συστατικού Cynatine HNS, το προϊόν περιέχει υδρολυμένο κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, τα οποία συνεπιδρούν με το συστατικό Cynatine HNS.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 3 κάψουλες ημερησίως με το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ